Om Ljuslängtan

Välkommen in i värmen!

Ljuslängtan är menad att öppna upp dörrarna till en ny värld - magins och möjligheternas värld. Fast egentligen så är det samma värld som du lever i just nu, det handlar bara om att öppna dina ögon och verkligen upptäcka vad det är som sker inom dig och i ditt liv, men även i världen i stort. Det handlar om att se ljuset istället för mörkret och vara en öppen kanal för alla de fantastiska möjligheter och mirakel som väntar på dig bara du välkomnar dem till ditt liv. För allting börjar egentligen med dig själv, att vara sann mot dig själv och möta de inre önskningar och behov som du bär på. Att sluta kämpa emot dig själv och ditt liv, och istället följa med i livets flöde. Att våga möta dina rädslor och sedan släppa taget om dem, så att de inte längre kan stå som hinder för dig på din livsväg.

Vi lever idag i en så hård värld, något som framförallt vi känsliga själar kan ha extra svårt att hantera. Vart finns vår plats, där vi kan höra hemma, i allt detta? Det handlar om att tona inåt, till din själ, och utforska allt som sker inuti dig. När du väl börjar utveckla dig själv, och fokuserar på ditt högsta bästa som du innerst inne vet att du förtjänar, så kommer allt att börja falla på plats. För när du hittar din inre balans och välbefinnande och samtidigt börjar älska dig själv fullt ut, så kommer din yttre värld att följa med i din utveckling och du kommer att sända ut en helt annan energi än vad du gjort tidigare. Plötsligt så märker du hur rätt människor börjar träda in på din livsväg, och hur fantastiska saker börjar dyka upp utan större ansträngning. Men du kommer också att förstå att lycka egentligen inte handlar om yttre omständigheter, utan att du oavsett alltid bär på den inombords.

Min dröm och passion är att vägleda människor igenom detta skede, och jag finns här för dig som vill ha hjälp med att ta dig framåt på din livsresa oavsett vad det innebär för just dig. Med min intuitiva förmåga så kan jag känna in din energi och hjälpa dig med att hitta förståelse för både dig själv och din situation. Det viktiga för mig är att skapa en plattform baserad på trygghet och värme, både på hemsidan men framförallt under vägledningen, då situationen kan kännas mer sårbar och utlämnande. Du är också varmt välkommen att läsa om de ämnen jag tagit upp här på hemsidan - insikter som har kommit till mig genom lärorika livserfarenheter men framförallt genom att ta emot den fantastiska visdom som universum bär på.