Boka vägledning

- Livsfrågor, relationsfrågor & personlig utveckling -

Betalning sker via swish till numret nedan: 

Boka skriftlig vägledning:

Omfattande vägledning: 650 kr

Innebär en skriftlig djupgående, utförlig vägledning där jag besvarar dina frågor (innefattar 4 stycken frågor) främst via min starka intuition men också baserat på den livskunskap jag bär med mig - det kan vara allt ifrån dina relationer, andlighet, riktning i livet till hur du kan förbättra ditt inre välmående. Oavsett område så är syftet att hjälpa dig framåt i din livssituation och utveckling samt bringa en djupare förståelse för dig själv. Framförallt är det menat att vara upplyftande och ge dig ny kraft, inspiration och ljus.

En fråga/område: 200 kr

Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar likt beskrivningen ovan, men innefattar färre frågor.

Djupgående avläsning: 650 kr.

Här får du skicka en nytagen bild på dig själv, för att sedan få en lång, omfattande skriftlig avläsning där jag känner in via min intuition vad jag får till mig om dig. Detta är en avläsning som du sedan kommer att kunna ha hjälp av under en lång tid framöver. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vad som är ditt livskall eller vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. Varje avläsning är unik, och är helt baserad på vad du behöver få veta i nuläget. Detta är menat att ge dig en möjlighet till att se dig själv i ett nytt ljus, där du får en djupare självinsikt samt en förmåga att se klarare på din livssituation.

Drömtydning: 200 kr.

Även här tolkar jag din dröm med hjälp av den kunskap jag besitter men också i kombination med min intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in var du befinner dig i livet just nu, och vad det är du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor och bortträngda minnen.


För dig som är intresserad av mina tjänster så kan du maila direkt till ljuslangtan.se@hotmail.com eller kontakta mig via formuläret nedan:


Obs! Om du inte är intresserad av mina tjänster men ändå känner att du vill visa din uppskattning för min hemsida eller det jag gör så finns det möjlighet att donera en valfri summa på knappen nedan: