Personlig vägledning

För dig som önskar en personlig vägledning kontakta mig på:

ljuslangtan.se@hotmail.com eller www.facebook.com/ljuslangtan/ 

- Om min vägledning -

Livscoachning, relationsfrågor & personlig utveckling.

Jag vägleder till stor del via min starka intuition och inkännande förmåga - det innebär att jag kan läsa av din energi, men jag kan även känna in dina relationer och situationer som du befinner dig i för tillfället. På det sättet kan jag hjälpa dig att finna klarhet i ditt liv och fungera som en vägvisare för dig, och vägleda dig framåt i din utveckling och hamna på rätt spår i livet. Jag bär även på mycket livserfarenhet vilket gör att jag kan förstå dig på ett djupare plan och lättare kan hjälpa dig i din situation. När jag ger vägledning så är det alltid i form av djupa, långa och välformulerade svar - detta är för att du ska känna att du får ut så mycket som möjligt av vägledningen och att du fått mer klarhet över din situation och djupare insikt om dig själv. Jag vägleder just nu enbart i textform och det fina med det är att du får tid till att fundera och ta in det jag har skrivit, och du kan gå tillbaka och läsa så många gånger du vill. Det finns också alltid möjlighet till uppföljning där du kan komma med följdfrågor om det uppstår några frågetecken. 

Priser: 

Erbjudande just nu: För att du ska få en inblick i hur min vägledning fungerar så erbjuder jag just nu en gratis fråga som ny kund hos mig!  

- Betalning sker vanligast via swish men tar även emot banköverföring. För vidare information kontakta mig! -

Omfattande vägledning: 450 kr. 

Innebär en djupgående och utförlig vägledning där jag fokuserar på att hjälpa dig att komma vidare i din livssituation och svarar på de frågor du undrar över, men även vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. 

En fråga: 100 kr.

Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar som en vanlig vägledning, men inte lika omfattande. 

Allmän avläsning: 300 kr. 

Innebär en djupgående avläsning där jag fångar upp din energi och på det sättet kan få till mig olika saker om dig. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vilket yrke du passar att arbeta inom eller vad du behöver arbeta med hos dig själv. Detta är menat att ge perspektiv på dig själv och fungera som en ögonöppnare där du kan få till dig insikter om dig själv. 

Drömtydning: 100 kr. 

Här tolkar jag din dröm med hjälp av min kunskap men också intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in vart du befinner dig i livet just nu, och vad det är du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor och bortträngda minnen. 


Låter detta som något för dig? Hör i så fall av dig till mig på: 

ljuslangtan.se@hotmail.com eller www.facebook.com/ljuslangtan/