Boka vägledning

Nytt just nu - samtal i naturen

Kostnad för en timme: 650 kr 

Nu finns det möjlighet till att mötas upp på en promenad där jag kommer att fungera som ett stöd och vägvisare för dig som behöver få ventilera ut dina tankar och känslor samt få klarhet i det du befinner dig i just nu. Min önskan är att kombinera naturen med djupgående samtal för att få en fin balans mellan naturens läkande kraft och att få uttrycka ditt inre. Syftet är att det ska ge dig ny kraft och mer klarhet, men också hjälpa din läkningsprocess. Jag befinner mig i Halmstad, och promenaden kan ske antingen i skogen eller vid havet. Det fungerar dock även lika fint att vi sätter oss på lämplig plats ute i naturen, där vi får vara i lugn och ro. 

Låter detta som någonting för dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig på min mejladress så berättar jag mer: ljuslangtan.se@hotmail.com

Boka telefonsamtal:

Boka skriftlig vägledning:


Omfattande vägledning: 650 kr
Innebär en skriftlig djupgående, utförlig vägledning där jag besvarar dina frågor (innefattar 4 stycken frågor) främst via min starka intuition men också baserat på den livskunskap jag bär med mig - det kan vara allt ifrån dina relationer, andlighet, riktning i livet till hur du kan förbättra ditt inre välmående. Oavsett område så är syftet att hjälpa dig framåt i din livssituation och utveckling samt bringa en djupare förståelse för dig själv. Framförallt är det menat att vara upplyftande och ge dig ny kraft, inspiration och ljus.


En fråga/område: 200 kr
Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar likt beskrivningen ovan, men innefattar färre frågor.


Djupgående avläsning: 650 kr
Här får du skicka en nytagen bild på dig själv, för att sedan få en lång, omfattande skriftlig avläsning där jag känner in via min intuition vad jag får till mig om dig. Detta är en avläsning som du sedan kommer att kunna ha hjälp av under en lång tid framöver. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vad som är ditt livskall eller vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. Varje avläsning är unik, och är helt baserad på vad du behöver få veta i nuläget. Detta är menat att ge dig en möjlighet till att se dig själv i ett nytt ljus, där du får en djupare självinsikt samt en förmåga att se klarare på din livssituation.

Drömtydning: 200 kr
Även här tolkar jag din dröm med hjälp av den kunskap jag besitter men också i kombination med min intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in var du befinner dig i livet just nu, och vad det är du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor och bortträngda minnen.

För att boka kontakta mig på: 

ljuslangtan.se@hotmail.com eller via formuläret nedan: