Mina tjänster

Skriftlig avläsning

Hur går du tillväga?


 • Klicka på "boka avläsning" för att komma in på bokadirekt och boka en tid för avläsning.
 • Betala via kort, qliro eller välj att "betala på plats" för att använda swish som betalningsmetod. Mitt swishnummer är i så fall: 123 531 03 05.
 • Skicka därefter en nytagen bild på dig själv (där jag ser ditt ansikte tydligt) till min mail: lovisa@ljuslangtan.se
 • Jag kommer att utföra avläsningen under bokningens tid - du får sedan avläsningen på din mail 🤍

Själsläsning

1300 kr

 • Är du på en inre resa och känner dig vilse i sökandet efter ditt autentiska jag? 
 • Befinner dig i en transformation och är förvirrad över vad som sker, eller tvärtom, känner att du kört fast?
 • Vill du få hjälp med vad du behöver släppa taget om för att träda in i din kraft?

En själsläsning är en skriftlig avläsning där jag läser av din energi via en nytagen bild på dig själv och på så sätt kanaliserar information som jag får till mig om dig, även kallat automatskrift. I den här avläsningen kommer jag att fånga upp din sanna essens och förmedla allt som är kopplat till din själ och dess utveckling. Varje själsläsning är unik men jag fokuserar på att lyfta upp den inre processen som sker i dig på ett själsligt, mentalt och känslomässigt plan. 

Syftet är att skapa en djupare självinsikt i vem du är då jag lyfter upp sådant som blockeringar, djupare längtan eller vad du helt enkelt behöver lägga fokus på just nu för att komma vidare i din utveckling. Själsläsningen är framförallt helande och lyfter upp ljuset inom dig.

Ditt livskall

1500 kr

 • Har du en stark inre känsla av att det finns ett högre syfte med ditt liv?
 • Känner du dig vilse i vilken riktning du ska ta framåt?
 • Vill du få reda på vilka som är dina unika förmågor och gåvor som du ska dela med dig av till världen?

Här kommer jag utifrån en nytagen bild på dig själv läsa av din energi och kanalisera vad jag får till mig gällande ditt livsuppdrag med hjälp av min intuitiva förmåga. Den här avläsningen kommer hjälpa dig att våga gå mot din dröm och vakna upp till din inre potential som du själv inte vågat se hos dig själv. Ofta vet vi djupt inom oss, men vi tror inte att det är möjligt och sätter begränsningar för oss själva. Det är de här blockeringarna jag vill synliggöra, lyfta bort och istället tända din inre glöd.

Jag kommer även ge dig nya insikter och lärdomar som du behöver för att kunna uppfylla ditt livskall. Det är dags att sprida ditt ljus till omvärlden! 

Vanliga frågor & Svar

1. Behöver jag vara på plats eller göra något när du gör avläsningen? 

Nej, det bästa med avläsningen är att du behöver inte passa någon tid utan kan fortsätta ditt vardagliga liv som vanligt och ta del av avläsningen när det passar dig, men även återkomma till avläsningen så länge du behöver för att hämta kraft från den. 

2. Hur fungerar ett coachningssamtal?

Jag ringer alltid upp dig avtalad tid - om du har specifika frågor så får du gärna ta upp dessa, annars så kommer jag att leda samtalet utefter min inkännande förmåga och du kommer att få verktyg att jobba med mellan samtalen.

Mitt fokus är alltid inre transformation och att hjälpa dig att kliva in i din kraft genom att släppa taget om gamla mönster som begränsar dig, älska ditt autentiska jag, lyfta upp din potential och i grund och botten skapa en djup förståelse kring vem du är och vad just du vill sträva mot. Jag jobbar mycket med speglingar - med andra ord, det du möter i det yttre är en spegling av dig själv. 

Även om jag utgår från en viss mall, beroende på om du väljer andlig coachning eller livscoachning, så är det viktigt för mig att följa det naturliga flödet för att du ska få precis det du behöver, eftersom alla samtal har en unik energi. 

3. Ska jag välja en avläsning eller ett coachningssamtal?

Jag brukar alltid säga att det bästa är att börja med en skriftlig avläsning om du är intresserad av båda tjänsterna och framförallt om du är osäker på vad du vill ha hjälp med, eftersom de kompletterar varandra så fint. Avläsningen hjälper till med att fånga upp det som du behöver jobba med i din personliga utveckling och blir en fin grund att jobba vidare ifrån 🤍

4. Är du rätt coach eller intuitiv vägledare för mig?

Om du är en högkänslig person och/eller ljusarbetare som känner igen dig i min historia eller känner en dragning till mig så har du kommit rätt. Du söker efter sitt livs syfte men känner dig vilsen, fast eller förvirrad på din livsväg. Du har ett mönster av att förminska dig själv och dina förmågor, känner dig begränsad i livet och längtar efter frihet.

Troligtvis har du varit med om ett andligt uppvaknande eller går igenom någon form av förändring, antingen på ett inre eller yttre plan, ofta båda. Du kan även befinna dig i det så kallade "väntrummet" - mellan det gamla och det nya. 

Du har alltid känt dig annorlunda och bär på en djup längtan efter att känna dig sedd, accepterad och förstådd. 

4. Hur kan jag känna mig trygg i att göra en avläsning hos dig?  

Det är bara jag som kommer att ta del av informationen och bilden du skickar till mig, och det är i syfte att läsa av din energi för att kanalisera information. Jag förmedlar alltid med en känsla av kärlek och fokuserar på att avläsningen ska vara upplyftande och att du ska känna dig trygg. Jag uppmuntrar alltid till återkoppling efteråt för att se hur avläsningen landat hos dig, men det är helt frivilligt.

Coachning

Livscoachning

70 min - 1500 kr

 • Är du redo att kliva in i din kraft i och leva det liv du är menad för?
 • Har du ett livskall eller dröm som du längtar efter att uppfylla, men vet inte vad det är har inte vågat ta steget än?
 • Vill du lära dig allt du behöver veta om attraktionslagen för att börja skapa det liv du längtar efter?
 • Vill du släppa taget om undermedvetna programmeringar som hindrar dig från att leva ut ditt sanna jag och livskall?

Här kommer vi i första taget att jobba med din vibration genom att skapa känslor av lugn, glädje och tacksamhet - ju bättre du mår, desto mer kommer det att spegla sig i ditt liv. Vi har blivit så vana vid att leva i en lägre frekvens att det ofta är vårt naturliga tillstånd, så vi fastnar så lätt i brist och kämpande. Men det vi ger vårt fokus, är det som växer.

Jag hjälper dig därför med att synliggöra blockeringar och programmeringar som skymmer din sikt och hindrar dig från att skina ditt ljus. Vi kommer att lägga fokus på dina tankar, känslor och beteende för att se vart det finns obalanser.

Mellan varje samtal kommer du att få med dig olika kraftfulla verktyg som du ska arbeta med för att hitta din inre glöd, höja din vibration och börja ta steg mot det liv du vill leva 🤍

Själslig coachning

60 min - 950 kr

- Vill du läka och släppa taget om det som inte är du, för att upptäcka ditt sanna jag?

- Vill du prata med någon som förstår dig, ser dig och kan möta dig på ett djupare plan?

Befinner du dig i en transformation/förändringsfas eller behöver få klarhet i vad som sker i dig på ett inre plan?

- Har du gått vilse från din inre kompass eller känner dig fast i din personliga utveckling?

Här jobbar vi med att spegla upp det som du behöver se just nu, oavsett vart du befinner dig i din utveckling. Jag ställer frågor för att guida dig rätt, känner in dig på ett energimässigt plan och höjer medvetenheten hos dig för att du efter samtalet ska känna dig upplyft, lugn och med en större självinsikt.

För dig som önskar en mer regelbunden och djupgående kontakt finns det möjlighet att beställa samtalspaket med rabatt, där vi antingen kan lägga upp en viss struktur eller där du bokar vid behov - vi kommer tillsammans fram till ett upplägg som passar dig bäst.

Walk & talk

60 min - 1050 kr

Varmt välkommen att möta upp mig för ett djuplodande samtal i kombination med naturens läkande kraft. Här lägger vi fokus på din inre process och vart du befinner dig i livet, och vilket tankar och känslor som behöver bearbetas. Syftet är att skapa en starkare medvetenhet och klarhet i dig själv, men inte minst att lyfta upp ljuset i dig och din situation. Många upplever mötet som läkande, lugnande och känner sig enormt upplyfta i energin under tiden och efteråt.

Jag befinner mig i Halmstad och promenaden brukar ske vid prins bertils stig, nere vid havet (se bild) eller på magiska Galgberget.

Västra stranden, Halmstad.

Har du några frågor?


Kontakta mig via formuläret 🤍