Boka vägledning

Nytt just nu! 
- samtal i naturen


Kostnad för en timme: 650 kr 

Nu finns det möjlighet till att mötas upp på en promenad där jag kommer att fungera som ett stöd och vägvisare för dig som behöver få ventilera ut dina tankar och känslor samt få klarhet i det du befinner dig i just nu. Min önskan är att kombinera naturen med djupgående samtal för att få en fin balans mellan naturens läkande kraft och att få uttrycka ditt inre. Syftet är att det ska ge dig ny kraft och mer klarhet, men också hjälpa din läkningsprocess. Jag befinner mig i Halmstad, och promenaden kan ske antingen i skogen eller vid havet. Det fungerar dock även lika fint att vi sätter oss på lämplig plats ute i naturen, där vi får vara i lugn och ro. 


Låter detta som någonting för dig?
Då är du varmt välkommen att kontakta mig på min mejladress så berättar jag mer: lovisa@ljuslangtan.se


Boka telefonsamtal

boka.se/ljuslangtan/info 

Hittar du inga tider som passar dig? Hör av dig så finns det möjlighet att jag kan lägga in extratider 🙏


HSP-samtal 

30 minuter / 450 kr
60 minuter / 650 kr

Att vara en högkänslig person kan innebära många utmaningar eftersom du bär på en förhöjd känslighet både när det kommer till vad som pågår inombords, men också i hur du förhåller dig till din omgivning. Som högkänslig blir du exempelvis lätt överväldigad av alla intryck utifrån, och kan därför behöva få mer klarhet i hur du fungerar och vad du behöver för att kunna må så bra som möjligt. Mitt mål är därför att bygga upp en djupare förståelse för vad det innebär att vara en högkänslig person, men också att hjälpa dig med hur du ska lära dig hantera din känslighet. Jag vill även visa på hur du kan göra din känslighet till en styrka, genom att inte motarbeta dig själv utan finna en acceptans för den du på djupet är. Samtalet ger även en möjlighet att bara få processa dina känslor och tankar, då känslan av att känna sig sedd och förstådd är enormt viktig framförallt för en högkänslig person.

Boka HSP-samtal

Relationscoachning

30 minuter / 450 kr
60 minuter / 650 kr


Man brukar säga att den viktigaste relationen är den du har med dig själv - detta blir väldigt tydligt i våra relationer. En fälla som vi ofta fastnar i nära relationer är att vi lägger allt ansvar på den andra parten, och glömmer bort hur vi själva kan påverka relationen genom vårt eget mående och mönster som vi bär med oss sedan tidigare. Därav är vårt förhållande till andra människor den ultimata läromästaren, och ger oss en möjlighet att utvecklas på ett högre plan. Det tar dock inte bort faktumet att den andra parten också behöver göra sin del för att en relation ska fungera och för att upprätthålla balans. Syftet med samtalet är därför att hjälpa dig att fånga upp vad det är som skapar hinder i din relation och hur du kan bygga upp trygga och nära relationer i ditt liv, oavsett om det handlar om din partner, vänner eller familj.

Boka relationscoachning

Stödsamtal

30 minuter / 450 kr
60 minuter / 650 kr

Stödsamtalen är för dig som vill ha ett emotionellt stöd och behöver någon att få bearbeta känslor, tankar och svåra livssituationer med. Kanske att du har fastnat i negativa tankemönster och behöver bryta dig loss genom att få andra perspektiv, eller bara behöver bli lyssnad på. Samtalen utformas helt utifrån dina behov. Här är det förståelse och empati som står i fokus, men även en möjlighet att bolla tankar och idéer. Jag hjälper dig även med att komma med nya perspektiv för att se klarare på din livssituation om du önskar det. Mitt mål är att du ska känna dig upplyft efter vårt samtal, men också känna ett inre lugn. 

Boka stödsamtal 
Själsfrände/tvillingsjälscoachning

30 minuter / 450 kr
60 minuter / 650 kr


För dig som har varit med om ett själsligt möte eller befinner dig i en själsfrände- tvillingsjälsrelation, alternativt är osäker på om det är en själsfrände/tvillingsjäl du har kommit i kontakt med. Här vägleder jag dig igenom de frågor som dyker upp i samband med kontakten med din själsliga partner, och hjälper dig att få en bättre klarhet i den förvirring som ofta uppstår. Även om det är en gåva som lär oss vad sann villkorslös kärlek innebär, så kan det innebära en hel del utmaningar och sätta igång inre processer, eftersom det blir som en total spegling av dig själv där många gamla mönster kommer upp till ytan. Därför kan det kännas betryggande och underlätta att få stöd samt en djupare förståelse för vad som sker genom ett utifrånperspektiv. 

Mitt fokus är inte att förutsäga framtiden, utan snarare att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att utvecklas i dig själv och komma dit du önskar. 

Boka själsfrände/tvillingsjälscoaching

Skriftlig vägledning

Betalning via Swish till: 123 531 03 05


Djupgående avläsning

650 kr

Här får du skicka en nytagen bild på dig själv, för att sedan få en lång, skriftlig avläsning där jag känner in din energi på djupet och berättar vad jag får till mig om dig. Detta är en avläsning som du sedan kommer att kunna ha hjälp av under en lång tid framöver. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vad som är ditt livskall eller vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. Varje avläsning är unik, och är helt baserad på vad du behöver få veta i nuläget. Detta är menat att ge dig en möjlighet till att se dig själv i ett nytt ljus, där du får en djupare självinsikt samt en förmåga att se klarare på din livssituation.

Drömtydning 

200 kr

Även här tolkar jag din dröm med hjälp av den kunskap jag besitter men också i kombination med min intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in var du befinner dig i livet just nu, och vad det är du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor och bortträngda minnen.

Omfattande vägledning

650 kr

Innebär en skriftlig djupgående, utförlig vägledning där jag besvarar dina frågor (innefattar 3 stycken frågor) främst via min starka intuition men också baserat på den livskunskap jag bär med mig - det kan vara allt ifrån dina relationer, andlighet, riktning i livet till hur du kan förbättra ditt inre välmående. Oavsett område så är syftet att hjälpa dig framåt i din livssituation och utveckling samt bringa en djupare förståelse för dig själv. Framförallt är det menat att vara upplyftande och ge dig ny kraft, inspiration och ljus.

En fråga/område

200 kr

Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar likt beskrivningen ovan, men innefattar färre frågor.


Kontakta mig via ett av alternativen här under:

...eller använd formuläret nedan 👇