Mina tjänster

Coachningssamtal

Livscoachning 🦋

 • 70 minuter / 1500 kr
 • Paket: 3 samtal / 3800 kr (spara 700 kr)
 • Paket: 6 samtal / 8000 kr (spara 1000 kr)
 • Introduktionssamtal / 30 minuter (gratis)

Är du redo att göra en radikal förändring i ditt liv och i din utvecklingspotential? Har du ett livskall eller dröm som du längtar efter att uppfylla, men inte vågat ta steget än? Vill du lära dig hur du lever inifrån istället för utifrån och därigenom finner din kraft, och att arbeta med attraktionslagen och skapa de resultat du önskar istället för tvärtom? Om du dessutom söker en mentor som kan hjälpa dig med detta så är det här samtalet helt rätt för dig. 

Med hjälp av min kunskap inom attraktionslagen och det undermedvetna som jag lärt mig via den transformerande kursen thinking into results, i kombination med min intuitiva förmåga, kommer jag guida dig till det liv du längtar efter och få dig att förstå vilken oändlig potential du bär på. Du kommer under våra samtal öka din medvetenhet och förstå hur du skapar förändring i dig själv och ditt liv, genom att bland annat synliggöra blockeringar och programmeringar som ligger i vägen för dig att komma dit du vill och skina ditt ljus, samtidigt som du hela tiden får med dig olika kraftfulla verktyg som du ska arbeta med mellan samtalen för att höja din vibration och skapa det liv du önskar 🤍

Walk & talk 🌿

 • 60 minuter / 1050 kr
 • 90 minuter / 1400 kr

Varmt välkommen att möta upp mig för ett djuplodande samtal i kombination med naturens läkande kraft. Här lägger vi fokus på din inre process och vart du befinner dig i livet, vilket tankar och känslor som behöver bearbetas, för att skapa en starkare medvetenhet och klarhet i dig själv, men inte minst för att lyfta upp ljuset i dig och din situation. Många upplever mötet som läkande, lugnande och känner sig enormt upplyfta i energin under tiden och efteråt, och det är för att det sker en healingprocess i energin och orden.

Jag befinner mig i Halmstad och promenaden brukar ske på magiska Galgberget intill där jag bor, men det finns även möjlighet att mötas upp vid havet. 

Andlig coachning

 • 60 minuter / 950 kr
 • Paket: 3 samtal / 2250 kr (spara 600 kr)
 • Paket: 6 samtal / 4800 kr (spara 900 kr)
 • Introduktionssamtal / 30 minuter (gratis)

Känner du dig ensam, förvirrad eller vilsen och skulle vilja ha en andlig mentor för att få stöttning och vägledning i ditt liv och i din personliga utveckling? Befinner du dig mitt i ett andligt uppvaknande eller behöver ett emotionellt stöd för att få bearbeta känslor eller negativa tankar som du kört fast i? 

Oavsett vart du befinner dig i din utveckling så finns jag här som en andlig mentor och delger mig av kunskap, verktyg och en djupare förståelse för att hjälpa dig komma framåt i din utveckling eller situation. Jag ställer frågor för att guida dig rätt, känner in dig på ett energimässigt plan och höjer medvetenheten hos dig för att du efter samtalet ska känna dig upplyft, fylld med ljus och med en större självinsikt. 

Här finns det möjlighet att beställa paket för dig som önskar en mer regelbunden och djupgående kontakt, där ena paketet innehåller 3 samtal och det andra innefattar 6 samtal med möjlighet att byta ut eller kombinera med skriftliga avläsningar. 

Relationscoachning

 • 60 minuter / 950 kr

Befinner du dig i en relation där det råder stor förvirring och frågor som du dagligen tampas med? Det kan vara frågor som: Är den här relationen rätt för mig? Varför sätter det igång så mycket processer och starka känslor? Hur ska jag hantera de här utmaningarna jag möter i min relation?

Oavsett om det är en partner, själslig relation, vänskapsrelation eller annan form så vägleder jag dig igenom de frågor som dyker upp i samband med din relation för att hjälpa dig få en bättre klarhet i vad som sker genom att ställa frågor och delge mig av min egen kunskap och inkännande förmåga. Jag brukar säga att relationer är vår största läromästare och speglas tillbaka i oss själva, därav blir även stort fokus på dig och din utvecklingsprocess. 


Skriftlig avläsning 🖋

Hur fungerar det?

 1. Klicka på "boka avläsning" för att komma in på mitt bokningssystem och boka en tid för avläsning. 
 2. Betala via kort, qliro eller välj att "betala på plats" för att använda swish som betalningsmetod. Mitt swishnummer är i så fall: 123 531 03 05.
 3. Skicka därefter en nytagen bild på dig själv till min mail: lovisa@ljuslangtan.se. (Eller en skriftlig beskrivning av din situation om du beställt relationsavläsningen).
 4. Jag kommer att utföra avläsningen under bokningens tid - du får sedan avläsningen på mail efter tiden gått ut 🧡


Själsläsning

1100 kr 

Känner du dig vilsen eller kämpar med att förstå dig själv? Är du förvirrad över vem du är eller längtar efter att hitta hem? 

Det här är en djupgående avläsning där jag fångar jag upp din sanna essens baserat på en nytagen bild som du skickar på dig själv, och förmedlar allt som är kopplat till din själ och dess utveckling. Avläsningen kan se väldigt olika ut beroende på vem jag läser av - men jag fokuserar på att lyfta upp den inre processen som sker i dig på ett själsligt, mentalt och känslomässigt plan. Detta är en värdefull avläsning för dig som känner att du befinner dig i en transformation och är förvirrad över vad som sker, eller tvärtom, känner att du kört fast. 

Jag lägger mycket fokus på dina behov, hur du fungerar som person och lyfter upp sådant som varit dolt för dig till ytan, såsom blockeringar, djupare längtan eller förmågor. Det stora syftet är att skapa en starkare självinsikt i vem du är på djupet genom att lyfta upp ljuset och blockeringar till ytan för att nå den transformation du önskar. Många upplever avläsningen som djupt helande och eftersom den kan sätta igång starka processer och känslor, men även hjälper dig att stärka kärleken hos dig själv.

Ditt livskall 

1500 kr

Har du en stark inre känsla av att det finns ett högre syfte med ditt liv, men har ännu inte kommit underfund med vad det är? Känner du dig vilse i vilken riktning du ska ta framåt? I så fall är den här djupgående avläsningen något för dig. 

Här kommer jag utifrån en nytagen bild på dig kanalisera vad jag får till mig gällande ditt livsuppdrag och vad du kom hit till jorden för att göra med hjälp av min starka gåva och intuitiva förmåga. Min stora drivkraft är att få människor att upptäcka sitt livsuppdrag, följa sin dröm och fånga upp potential som du själv inte ännu har vågat se hos dig själv. Ofta vet vi djupt inom oss, men vi tror inte att det är möjligt och sätter begränsningar för oss själva. Det är de här blockeringarna jag vill synliggöra, lyfta bort och få dig att tänka stort. 

Jag kommer även ge dig nya insikter, lärdomar och verktyg du behöver för att kunna uppfylla ditt livskall. Det är dags att sprida ditt ljus till omvärlden! 

Relationsavläsning

950 kr

Befinner du dig i en relation där det råder stor förvirring och frågor som du dagligen tampas med? Det kan vara frågor som: Är den här relationen rätt för mig? Varför sätter det igång så mycket processer och starka känslor? Hur ska jag hantera de här utmaningarna jag möter i min relation?

Syftet med den här avläsningen är att klargöra dessa frågor för dig och skapa en förståelse för vad som sker i din relation - oavsett om det gäller en partner, själslig, vänskaplig eller familjär relation. Fokus kommer även att läggas på vad som är syftet med relationen, lärdomar, personlig utveckling, processer och känslor hos båda parter. Avläsningen baseras på en beskrivning kring din relation, där jag sedan kommer att tona in energimässigt på er och kanalisera skriftligt vad jag får till mig. Detta kommer inte enbart att ge dig nya insikter i er relation, utan även i din egen utvecklingsprocess.

Har du någon fråga eller undrar hur jag kan hjälpa dig?


Kontakta mig via ett av alternativen nedan 🤍