Boka vägledning

Vill du köpa presentkort?

Finns det något finare än att ge bort en gåva till någon för att investera i sin egen utveckling och självkärlek? Vet du någon som skulle behöva få lite extra omtanke och kärlek?

Det finns ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller! Du bestämmer vilket värde kupongen ska ha och mottagaren får själv bestämma till vilken eller vilka tjänster den ska användas till. Utgångsdatumet kommer gälla ett år framåt och du kan antingen hämta presentkortet hos mig i Halmstad eller få det skickat direkt på posten. På presentkortet kommer jag att fylla i värdet samt en unik kod som mottagaren sedan kommer att få meddela mig vid användning av presentkortet då det inte kommer att lämnas in till mig personligen.

Är du intresserad av att beställa ett presentkort eller har du några frågor? Skicka ett mail till mig så hjälper jag dig vidare 🤍

Söker du en andlig mentor?

Känner du dig ensam, förvirrad eller vilsen och skulle vilja ha en regelbunden kontakt för att få stöttning och vägledning i ditt liv och i din personliga utveckling? 

Paket 1: 6 samtal eller skriftliga vägledningar - 3800 kr (spara 700 kr)

Med en andlig mentor får du till skillnad från mina vanliga samtal och skriftliga vägledningar en kombination av båda där vi har en mer regelbunden, djupgående kontakt under en längre tid för att jag ska hjälpa dig i din utvecklingsprocess och finnas där som ett kärleksfullt stöd på vägen. Du kan kombinera som du själv önskar mellan samtal på 60 minuter och skriftliga omfattande vägledningar via mail där du får möjlighet att ta upp de frågor och funderingar du undrar över för att få mer klarhet, insikter och förståelse för dig själv och din situation. 

Paket 2: 3 samtal - 1750 kr (spara 500 kr)

I det här paketet ingår telefonsamtal på 60 minuter, där det sedan kommer att ske en kortare återkoppling på mail efter varje session där jag kollar av hur dina tankar och känslor gått efter samtalet. Detta kan vara en bra start för dig som vill testa på hur det känns och eventuellt boka in ett större paket längre fram. 

Hur ska du gå tillväga?

Du kan skicka ett mail till mig med en intresseförfrågan eller så bokar du en tid i bokningssystemet för ett introduktionssamtal på ungefär 20 minuter -  här kommer vi att prata om upplägget, där vi antingen kan ha en tydligare struktur eller friare upplägg baserat på dina behov. Frågor som kan tas upp är hur lång tidsplan du vill ha, hur vi ska dela upp samtalen och de skriftliga vägledningarna, vad du önskar att få ut av mig som mentor samt vart du befinner dig i ditt liv och utvecklingsprocess. 

Betalningen sker antingen direkt eller efter att vi diskuterat ett upplägg - om du inte kan betala hela summan med en gång så kan vi dela upp betalningen och komma fram till en betalningsplan som fungerar för dig 💛

Samtal i naturen


Kostnad för en timme: 750 kr 

Nu finns det möjlighet till att mötas upp på en promenad där jag kommer att fungera som ett stöd och vägvisare för dig som behöver få ventilera ut dina tankar och känslor samt få klarhet i det du befinner dig i just nu. Min önskan är att kombinera naturen med djupgående samtal för att få en fin balans mellan naturens läkande kraft och att få uttrycka ditt inre. Syftet är att det ska ge dig ny kraft och mer klarhet eller hjälpa din läkningsprocess. Jag befinner mig i Halmstad, och promenaden kan ske antingen i skogen eller vid havet. Det fungerar dock även lika fint att vi sätter oss på lämplig plats ute i naturen, där vi får vara i lugn och ro. 

Låter detta som någonting för dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig för att boka in en tid nedan 👇


Vill du boka in ett telefonsamtal med mig? 📞

Betalning: Betalningen ska ske innan samtalet äger rum, bokningen godkänns därför efter att jag mottagit din överföring. Jag kommer sedan att ringa upp dig vid avtalad tid. Vid överföring till mitt bankkonto är det viktigt att uppge ditt namn så att jag vet att det kommer från dig.   

Swishnummer: 123 531 03 05

Bankkontonummer: 5180 10 214 65


HSP-samtal 

  • 30 minuter / 500 kr
  • 60 minuter / 700 kr

Att vara en högkänslig person kan innebära många utmaningar eftersom du bär på en förhöjd känslighet både när det kommer till vad som pågår inombords, men också i hur du förhåller dig till din omgivning. Som högkänslig blir du exempelvis lätt överväldigad av alla intryck utifrån, och kan därför behöva få mer klarhet i hur du fungerar och vad du behöver för att kunna må så bra som möjligt. Mitt mål är därför att bygga upp en djupare förståelse för vad det innebär att vara en högkänslig person, men också att hjälpa dig med hur du ska lära dig hantera din känslighet. Jag vill även visa på hur du kan göra din känslighet till en styrka, genom att inte motarbeta dig själv utan finna en acceptans för den du på djupet är. Samtalet ger även en möjlighet att bara få processa dina känslor och tankar, då känslan av att känna sig sedd och förstådd är enormt viktig framförallt för en högkänslig person.

Boka HSP-samtal

Andlig coaching

  • 30 minuter / 550 kr
  • 60 minuter / 750 kr

Har du varit med om eller befinner dig mitt i ett andligt uppvaknande? Är du förvirrad över de processer det sätter igång samt hur du ska hantera dem och komma vidare? Många upplever en enorm ensamhet i sitt andliga uppvaknande och behöver en andlig mentor eller någon form av stöttepelare för att finna trygghet och förståelse för vad som pågår i ens situation. Oavsett vart du befinner dig i din andliga utvecklingsresa så finns jag här för att vägleda dig både i form av kärleksfull och uppmuntrande stöttning, konkreta råd och inkännande förmåga.

Boka andlig coachning

Stödsamtal

  • 30 minuter / 500 kr
  • 60 minuter / 700 kr

Stödsamtalen är för dig som vill ha ett emotionellt stöd och behöver någon att få bearbeta känslor, tankar och svåra livssituationer med. Kanske att du har fastnat i negativa tankemönster och behöver bryta dig loss genom att få andra perspektiv, eller bara behöver bli lyssnad på. Samtalen utformas helt utifrån dina behov. Här är det förståelse och empati som står i fokus, men även en möjlighet att bolla tankar och idéer. Jag hjälper dig även med att komma med nya perspektiv för att se klarare på din livssituation om du önskar det. Mitt mål är att du ska känna dig upplyft efter vårt samtal, men också känna ett inre lugn. 

Boka stödsamtal 
Själsfrändecoaching

  • 30 minuter / 550 kr
  • 60 minuter / 750 kr

För dig som har varit med om ett själsligt möte eller befinner dig i en själslig relation. Här vägleder jag dig igenom de frågor som dyker upp i samband med kontakten med din själsliga partner, och hjälper dig att få en bättre klarhet i den förvirring som ofta uppstår. Även om det är en gåva som lär oss vad sann villkorslös kärlek innebär, så kan det innebära en hel del utmaningar och sätta igång inre processer, eftersom det blir som en total spegling av dig själv där många gamla mönster kommer upp till ytan. Därför kan det kännas betryggande och underlätta att få stöd samt en djupare förståelse för vad som sker genom ett utifrånperspektiv. 

Mitt fokus är inte att förutsäga framtiden, utan snarare att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att utvecklas i dig själv och komma dit du önskar. 

Boka själsfrändecoaching

Skriftlig vägledning 🖋

Hur går jag tillväga?

Skriftlig vägledning: Vid specifika frågor (här räknar jag även in relationsavläsningen) skickar du först in dem till min mail, gärna med lite bakgrundsfakta då detta blir det underlag som jag tonar in energin på. För att se vilken skriftlig tjänst du helst vill beställa får du kolla tjänsterna nedan och tveka inte att fråga mig om du känner dig osäker kring vilken tjänst som passar dig bäst eller vid andra frågor.

Personlig avläsning: Här behöver du bara skicka in en nytagen bild på dig själv där det viktigaste är att jag ser ditt ansikte tydligt. 

Efter att jag mottagit din betalning samt frågor/bild så kommer jag att återkomma med information om när du som senast kommer få din avläsning eller vägledning. Betalningen sker via swish eller till mitt bankkonto nedan.

👇

Swishnummer: 123 531 03 05 

Bankkontonummer: 5180 10 214 65


Personlig avläsning

650 kr

Här får du utifrån en bild på dig själv en djupgående, skriftlig avläsning  där jag känner in din energi på djupet och berättar vad jag får till mig om dig. Detta är en avläsning som du sedan kommer att kunna ha hjälp av under en lång tid framöver. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vad som är ditt livskall eller vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. Varje avläsning är unik, och är helt baserad på vad du behöver få veta i nuläget. Detta är menat att ge dig en möjlighet till att se dig själv i ett nytt ljus, där du får en djupare självinsikt samt en förmåga att se klarare på din livssituation.

Relationsavläsning

450 kr 

En stärkande skriftlig avläsning som syftar till att ge dig klarhet och förståelse i vad som sker i din relation. Fokus kommer att läggas på vad som är syftet med relationen, lärdomar, processer och känslor hos båda parter. Det är vanligt att många frågor kan väckas såsom: Är det här rätt för mig? Varför blir jag inte sedd eller förstådd? Varför sätter det igång så mycket processer? Avläsningen kommer därför baseras på en kort beskrivning av de frågor/osäkerheter du har kring din relation, där jag sedan kommer att tona in energimässigt på er och kanalisera skriftligt vad jag får till mig. Detta kommer inte enbart att ge dig nya insikter i er relation, utan även i din egen utvecklingsprocess. 

Omfattande vägledning

750 kr

Om det finns särskilda områden i ditt liv som du undrar över så kan du ställa fyra stycken specifika frågor till mig för att sedan få en utförlig och djupgående vägledning tillbaka där jag kanaliserar mina svar skriftligt via min intuition. Vägledningen är väldigt omfattande med mycket text och det kan beröra frågor om dina relationer, arbete eller riktning i livet till hur du kan förbättra ditt inre välmående. Oavsett område så är syftet att hjälpa dig framåt i din livssituation och utveckling samt ha en upplyftande inverkan med en djupare förståelse för vad som sker inom dig och i din livssituation.

En fråga/område

200 kr

Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar likt beskrivningen ovan, men innefattar färre frågor.

Boka en fråga

Drömtydning 

200 kr

Även här tolkar jag din dröm med hjälp av den kunskap jag besitter men också i kombination med min intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in var du befinner dig i livet just nu och vad du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor eller bortträngda minnen.


Kontakta mig via ett av alternativen här under:

...eller använd formuläret nedan 👇