Boka vägledning

Samtal i naturen


Kostnad för en timme: 650 kr 

Nu finns det möjlighet till att mötas upp på en promenad där jag kommer att fungera som ett stöd och vägvisare för dig som behöver få ventilera ut dina tankar och känslor samt få klarhet i det du befinner dig i just nu. Min önskan är att kombinera naturen med djupgående samtal för att få en fin balans mellan naturens läkande kraft och att få uttrycka ditt inre. Syftet är att det ska ge dig ny kraft och mer klarhet eller hjälpa din läkningsprocess. Jag befinner mig i Halmstad, och promenaden kan ske antingen i skogen eller vid havet. Det fungerar dock även lika fint att vi sätter oss på lämplig plats ute i naturen, där vi får vara i lugn och ro. 

Låter detta som någonting för dig? Då är du varmt välkommen att kontakta mig för att boka in en tid nedan 👇


Vill du boka in ett telefonsamtal med mig?

Här bokar du 👉 boka.se/ljuslangtan/info 


Betalning: Betalningen ska ske innan samtalet äger rum, bokningen godkänns därför efter att jag mottagit din överföring. Jag kommer sedan att ringa upp dig vid avtalad tid. Vid överföring till mitt bankkonto är det viktigt att uppge ditt namn så att jag vet att det kommer från dig.  

Obs! Hittar du inga tider som passar dig? Hör av dig så finns det möjlighet att jag kan lägga in extratider eller komma överens om en tid som passar båda 🙏 

Swishnummer: 123 531 03 05

Bankkontonummer: 5180 10 214 65


HSP-samtal 

 • 30 minuter / 450 kr
 • 60 minuter / 650 kr
 • 90 minuter / 950 kr

Att vara en högkänslig person kan innebära många utmaningar eftersom du bär på en förhöjd känslighet både när det kommer till vad som pågår inombords, men också i hur du förhåller dig till din omgivning. Som högkänslig blir du exempelvis lätt överväldigad av alla intryck utifrån, och kan därför behöva få mer klarhet i hur du fungerar och vad du behöver för att kunna må så bra som möjligt. Mitt mål är därför att bygga upp en djupare förståelse för vad det innebär att vara en högkänslig person, men också att hjälpa dig med hur du ska lära dig hantera din känslighet. Jag vill även visa på hur du kan göra din känslighet till en styrka, genom att inte motarbeta dig själv utan finna en acceptans för den du på djupet är. Samtalet ger även en möjlighet att bara få processa dina känslor och tankar, då känslan av att känna sig sedd och förstådd är enormt viktig framförallt för en högkänslig person.

Boka HSP-samtal

Andlig coaching

 • 30 minuter / 450 kr
 • 60 minuter / 650 kr
 • 90 minuter / 950 kr

Har du varit med om eller befinner dig mitt i ett andligt uppvaknande? Är du förvirrad över de processer det sätter igång samt hur du ska hantera dem och komma vidare? Många upplever en enorm ensamhet i sitt andliga uppvaknande och behöver en andlig mentor eller någon form av stöttepelare för att finna trygghet och förståelse för vad som pågår i ens situation. Oavsett vart du befinner dig i din andliga utvecklingsresa så finns jag här för att vägleda dig både i form av kärleksfull och uppmuntrande stöttning, konkreta råd och inkännande förmåga.

Boka andlig coachning

Relationscoaching

 • 30 minuter / 450 kr
 • 60 minuter / 650 kr
 • 90 minuter / 950 kr

Man brukar säga att den viktigaste relationen är den du har med dig själv - detta blir väldigt tydligt i våra relationer. En fälla som vi ofta fastnar i nära relationer är att vi lägger allt ansvar på den andra parten, och glömmer bort hur vi själva kan påverka relationen genom vårt eget mående och mönster som vi bär med oss sedan tidigare. Därav är vårt förhållande till andra människor den ultimata läromästaren, och ger oss en möjlighet att utvecklas på ett högre plan. Det tar dock inte bort faktumet att den andra parten också behöver göra sin del för att en relation ska fungera och för att upprätthålla balans. Syftet med samtalet är därför att hjälpa dig att fånga upp vad det är som skapar hinder i din relation och hur du kan bygga upp trygga och nära relationer i ditt liv, oavsett om det handlar om din partner, vänner eller familj.

Boka relationscoachning

Stödsamtal

 • 30 minuter / 450 kr
 • 60 minuter / 650 kr
 • 90 minuter / 950 kr

Stödsamtalen är för dig som vill ha ett emotionellt stöd och behöver någon att få bearbeta känslor, tankar och svåra livssituationer med. Kanske att du har fastnat i negativa tankemönster och behöver bryta dig loss genom att få andra perspektiv, eller bara behöver bli lyssnad på. Samtalen utformas helt utifrån dina behov. Här är det förståelse och empati som står i fokus, men även en möjlighet att bolla tankar och idéer. Jag hjälper dig även med att komma med nya perspektiv för att se klarare på din livssituation om du önskar det. Mitt mål är att du ska känna dig upplyft efter vårt samtal, men också känna ett inre lugn. 

Boka stödsamtal 
Själsfrändecoaching

 • 30 minuter / 450 kr
 • 60 minuter / 650 kr
 • 90 minuter / 950 kr

För dig som har varit med om ett själsligt möte eller befinner dig i en själslig relation. Här vägleder jag dig igenom de frågor som dyker upp i samband med kontakten med din själsliga partner, och hjälper dig att få en bättre klarhet i den förvirring som ofta uppstår. Även om det är en gåva som lär oss vad sann villkorslös kärlek innebär, så kan det innebära en hel del utmaningar och sätta igång inre processer, eftersom det blir som en total spegling av dig själv där många gamla mönster kommer upp till ytan. Därför kan det kännas betryggande och underlätta att få stöd samt en djupare förståelse för vad som sker genom ett utifrånperspektiv. 

Mitt fokus är inte att förutsäga framtiden, utan snarare att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att utvecklas i dig själv och komma dit du önskar. 

Boka själsfrändecoaching

Skriftlig vägledning

Betalning: Efter att jag mottagit din betalning får du tillbaka din avläsning/vägledning i regel inom högst fem dagar. 

Swishnummer: 123 531 03 05 

Bankkontonummer: 5180 10 214 65


Personlig avläsning

650 kr

Här får du skicka en nytagen bild på dig själv för att sedan få en djupgående, skriftlig avläsning där jag känner in din energi på djupet och berättar vad jag får till mig om dig. Detta är en avläsning som du sedan kommer att kunna ha hjälp av under en lång tid framöver. Det kan vara allt ifrån dina egenskaper, känslor, behov och tankemönster till vad som är ditt livskall eller vad du behöver arbeta med hos dig själv för att komma framåt i din utveckling. Varje avläsning är unik, och är helt baserad på vad du behöver få veta i nuläget. Detta är menat att ge dig en möjlighet till att se dig själv i ett nytt ljus, där du får en djupare självinsikt samt en förmåga att se klarare på din livssituation.

Relationsavläsning

450 kr 

En stärkande skriftlig avläsning som syftar till att ge dig klarhet och förståelse i vad som sker i din relation. Fokus kommer att läggas på vad som är syftet med relationen, lärdomar, processer och känslor hos båda parter. Det är vanligt att många frågor kan väckas såsom: Är det här rätt för mig? Varför blir jag inte sedd eller förstådd? Varför sätter det igång så mycket processer? Avläsningen kommer därför baseras på en kort beskrivning av de frågor/osäkerheter du har kring din relation, där jag sedan kommer att tona in energimässigt på er och kanalisera skriftligt vad jag får till mig. Detta kommer inte enbart att ge dig nya insikter i er relation, utan även i din egen utvecklingsprocess. 

Omfattande vägledning

750 kr

Om det finns särskilda områden i ditt liv som du undrar över så kan du ställa fyra stycken specifika frågor till mig för att sedan få en utförlig och djupgående vägledning tillbaka där jag kanaliserar mina svar skriftligt via min intuition. Vägledningen är väldigt omfattande med mycket text och det kan beröra frågor om dina relationer, arbete eller riktning i livet till hur du kan förbättra ditt inre välmående. Oavsett område så är syftet att hjälpa dig framåt i din livssituation och utveckling samt ha en upplyftande inverkan med en djupare förståelse för vad som sker inom dig och i din livssituation.

En fråga/område

200 kr

Om du inte har så många frågor så tar jag betalt per fråga istället. Det fungerar likt beskrivningen ovan, men innefattar färre frågor.

Kontakta mig

Drömtydning 

200 kr

Även här tolkar jag din dröm med hjälp av den kunskap jag besitter men också i kombination med min intuition, då jag använder drömmen som ett sätt att känna in var du befinner dig i livet just nu och vad du behöver arbeta med hos dig själv. Våra drömmar är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt om vad som sker inom oss, och kan plocka fram sådant som undangömda känslor eller bortträngda minnen.


Kontakta mig via ett av alternativen här under:

...eller använd formuläret nedan 👇