Recensioner

Andrea

Alltså woooooow!!!!! Magiskt!!!! Jag är så djupt tacksam för din vägledning och dina fina, kloka ord 💛💛💛 Du är fantastisk Lovisa!!!! Tack för att du är du och allt du gör för andra! 🙏🏾
Ha nu en riktigt fin helg så hörs vi mer framöver! 💛 

Frida

Alltså tusen tusen tack fina du för din läsning! 🙏💛 Jag känner mig så oerhört berörd och rörd över det som du förmedlade i texten. Kände igen mig så väl i precis allt du skrev och jag är väldigt tagen över hur du kunde läsa in allt detta. Tack också för att du förmedlar budskapet med sådan oerhörd värme och innerlighet. Jag kommer bära med mig din läsning i hjärtat och jag ska även gå in och lyssna på affirmationerna som du länkade till.  

Med kärlek och värme, Frida 🧡✨🌿

Linda

Lovisa, om du bara visste vad dina ord betyder för mig, tack! Du formulerar dina ord så väl vilka klär mina tankar och känslor. När jag såg ditt mejl, utan att ha läst det, så fylldes jag med en varm, bubblande känsla av nystart i kroppen. Jag visste när jag skrev till dig första gången att du skulle hjälpa mig komma närmre mig själv eftersom jag ständigt söker och känner och vet att något fattas inom mig. När jag sedan i lugn och ro kunde läsa ditt mejl så har jag gråtit tårar av insikter och ja, att det nu är dags att jag prioriterar mig själv - självkärlek! Det var igenkänning på allt du skrev och jag förstår det på ett djupare plan och vad jag behöver för att leva mitt sanna jag. Tack för att jag får ta del av din gåva ❤

Jenny

Woooow. Så fint Lovisa! Så spot-on. Om tillit. Tilltro...Tror jag på mig själv? Har nog inte gjort det. Förminskat mig. Inte sett värdet i det jag har, men börjar göra det mer. Blir helt tårögd och nästan lite generad när du beskriver min energi! Woow...är det jag. 💝 Så att tro på mig själv, känna kärlek till mig själv är något jag dagligen vill tillåta mig att öppna upp mig för. Tack fina du för dessa rader! Ska läsa igen och igen! Ta in, låta marineras. 

Du har en gåva 💝🌈🙏

Sofie

Det är helt otroligt!! Du prickar in precis allt om mig och mina tankar jag går runt med. Det är som om jag skulle beskrivit mig själv och mitt liv med mina egna ord. Tack ännu en gång för din hjälp! Jag hör säkert av mig igen om någonting framåt. Tills dess läser jag dina inlägg på sidan och lär mig en massa nyttigt om livet! 

AnnaCarin

Wow 💓 Tack kära du. Jag kan inte riktigt finna ord i hur rätt det du skriver landar i mig.
Jag känner mig så tacksam att ha fått kontakt med dig som jag upplever guidar mig oerhört i denna tid. Jag läser dina rader om och om igen....Nu ska jag vila in i detta och låta allt vara som det ska. Stort tack Lovisa för din tid och din klokskap. Jag bär med mig detta på min själsliga resa som en kompass. Stor kram och värme 🙏


Nadja

Wow, återigen vilket fantastiskt samtal!! 😇
Så upplyftande, renande, helande och stärkande. 🙏 Känner mig lättare och klarare och starkare!! TACK LOVISA!!! 🧡🧡 Vi hörs snart igen, ser redan framemot det...!!
Massa kramar!!! 🤗

Sylvie

Hej Lovisa 💚
Jag följer din blogg å ser dina fina inlägg 🙏
I dag startar jag min distansutbildning till samtalsterapeut CFT å det är till Stor del tack vare dig och att du lockade mig att lyfta blicken och känna inåt vad det eg är jag vill jobba med 💚🙏 Tack Lovisa och fortsätt delge din kunskap. Jag har som dröm att kunna arbeta med healing samtalsterapi mindfullness meditation i ett koncept. 🙏

Sara

Å Lovisa, så fantastiskt fint skrivet alltihop - och på pricken vad jag behöver!! Jag vet mycket av det här själv, men jag behöver stödet och bekräftelsen från någon. Allt det du skriver stämmer så väl och jag vet att det kommer att hjälpa mig framåt. Så skönt att sakta ner, känna in och komma i flow snarare än det hetsiga tillstånd jag befinner mig i. Vet ju så väl att det inte är hållbart! Är så glad att jag kontaktade dig!! Kommer att skriva ut ditt mail och läsa det om och om igen. Highlighta den viktigaste delen - om min hälsa, flow och attraktionslagen. Stort tack, det här betydde mycket och kommer att hjälpa mig att ta mig till den plats där jag behöver vara för att må bra och uppnå det jag vill!

Lillemor Winberg

❤❤ En så exakt avläsning med kärleksfullt budskap och ett lyft för mig på många plan . Lovisa är en fantastisk , inkännande , empatisk och pricksäker människa .., jag bara älskade det jag fick och det har givit mig hopp , vägledning och förtröstan ! 🌟❤❤❤🌟

Charlotte

Tack Lovisa ❤️ du är fantastisk och du träffar mitt i prick 🙏😇. Ska verkligen ta till mig dina råd och det är ju precis det jag vill, att växa och se inåt, bejaka mig själv mer och bli starkare. Det är en fantastisk gåva att ha fått kontakt med dig, din intuition och klokhet. Så många du kan hjälpa, vilken underbar gåva 😇😇 

Lotta

Jag känner mig helt tagen av dina svar! Du har verkligen prickat in allt om mig och hur jag är och det känns så otroligt att få se det i text. Tack snälla! ❤

Emma

Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för jag inte har svarat. Men din beskrivning den var klockren. Helt fantastiskt du kunde få fram det utan att ens träffa mig. Jag läser den flera gånger varje vecka när jag behöver påminnelse om vad jag behöver, som idag. Tack ännu en gång ❤️

Mikael Tollander

Genuint klarsynt, ödmjuk och hjälpande. Inte minst genom det egna delgivandet av intressanta och djuplodande livsbetänkligheter 🌟  

Krister

Så otroligt Tacksam för ditt svar!! 💓 (har hunnit läsa tre gånger redan😍😪) Känner att du träffat rätt i "Bullseye", så nästan skrämmande rätt......! Så tacksam!!!

Håkan

Stort tack för avläsningen, som jag skrev redan igår så ruskade den om mig ordentlig pga sin träffsäkerhet och rättframhet. Det va ärligt talat på gränsen till en jobbig upplevelse att läsa den då det träffade så rakt på. Jag vill ju gärna komma vidare och utvecklas i min existens så hoppas du har lust att handleda mig lite i detta. Det finns ärligt talat ingenting i det du skriver som jag inte upplever stämmer eller kan placera in i ett sammanhang.

Susanne

Avläsningen stämmer in väldigt bra på mig. Du har fångat det vackra och fina som jag många gånger glömmer bort. Men också fångat upp min HSP och att jag är en känslomänniska. Har stort behov av att få egen tid och gillar naturen och fotografera i naturen. Jag har även börjat sätta gränser för mig själv med vilka jag umgås med samtidigt som jag tycker det är jobbigt att ta dem besluten. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, verkligen tack för alla fina ord och det du fick fram. Jag ska ta med mig dina ord och peppa mig själv att jag kan, bara jag tror på mig själv och vågar gå min egen väg.

Petra Mangold

Ja, min känsla är att du alltid skriver rakt in i mitt hjärta. ❤ Som en själslig igenkänning. Du är grym! 😊

Jessica

Jag är så enormt tacksam över den här klarheten som din text gav mig! Den var mitt i prick och när jag började läsa den reagerade kroppen direkt. Fick stundvis gåshud och rysningar. Tårarna började strömma till på ett väldigt bra sätt. Kände mig genast lugnare när jag läste det du skrivit. SÅ Stort tack för din spegling av mig! Det känns som att ditt sätt att se på helheten hjälpte mig otroligt mycket för att förstå vissa saker som hänger ihop på ett sätt jag aldrig har förstått.

Cecilia

Åh! Du är duktig du Lovisa! Jag tycker att du läser av situationen och mig som person fantastiskt bra. Känns också väldigt varmt och respektfullt som budskap. Tack snälla fina du!

Marlén

Har läst all text ett par ggr nu, så otroligt tacksam att du tog dig tid att göra detta ❤ Stämmer väldigt bra allt faktiskt! Vill någon veta hur jag är så kan jag bara visa din text liksom :)

Anette

Lovisa, jag i min tur blir tårögd av att läsa det du skriver. Det är så på pricken rätt allting. Du känner in allting som ryms i mig. Tack snälla du och så himla duktig du är.

Robin

Tack så otroligt mycket för din tid o avläsningen, allt stämmer så otroligt mycket. Det hjälper mig så mycket med allt du fick fram tack åter igen för din tid o så är otroligt tacksam :)

Nicole

Åh finaste Lovisa, så fint och passande namn på dig. Du kunde inte ha läst mig bättre, där jag har jobbat så mycket med mig själv och speciellt efter alla motgångar... Därför hörs det bra med det sista du skrev, då jag hoppas på kärleken nu o att bara få verka samt jobba mot mina kommande mål. Meeen tusen tack finaste du och vad duktig du var! Tack, tack och tack!

Majja

Du slog en 100 poängare där <3 Och jag blir väldigt glad över att kunna läsa om mig själv sett med någon annans ögon.. det där med mycket känslor är en del av detta.. bla.. Känslor i virrvarr till 100 %... Kärlek.. sorg.. glädje och oro.. Stort tack till dig!

Åsa

Tack snälla Lovisa för ett så utförligt svar! Det känns som att du känner in mig väl och jag känner igen mig. Jag kan släppa kontrollen - vila i att jag räcker till precis som jag är, ge mig själv hur mycket kärlek som helst - kan det vara möjligt! Känns väldigt befriande att tänka så och jag skall jobba på det.