Min historia

Vem är jag?

Mitt namn är Lovisa och jag är en högkänslig, frihetssökande och gammal själ på 33 år som är bosatt i min älskade hemstad Halmstad och som älskar naturen. Jag har ett hjärta som klappar starkt för mänskligheten och min främsta önskan är att sprida mitt ljus till omvärlden. Det var så jag kom fram till namnet på hemsidan - Ljuslängtan. Jag tror nämligen att vi alla innerst inne bär på en längtan efter att hitta vårt inre ljus. 

Jag lever som jag lär ut och livet är en ständig utvecklingsresa där vi hela tiden fortsätter att släppa taget om det som inte tjänar oss, och jag ser det som att personlig utveckling är som att skala av en lök - det finns alltid nya lager att upptäcka. För mig är det här meningen med livet.

Min resa

Allting startade med att jag fick ett andligt uppvaknade i samband med ett omtumlande tvillingsjälsmöte där hela min värld vändes upp och ned. Här tog en stor inre resa fart som innebar att läka gamla själsliga sår som jag bar med mig, och det var den första pusselbiten i resan hem till mig själv. Jag fick lära mig att älska mig själv villkorslöst och i allt detta började förmågor väckas till liv inom mig samtidigt som jag började känna mig kallad till att uppfylla mitt livssyfte.

Men mitt liv har ju inte alltid sett ut så här och jag har egentligen utmanats på alla plan - i relationer, min hälsa, ekonomi och livsväg där mitt liv känts som ett enda kämpande. Framförallt har det handlat om att hitta rätt plats där jag hör hemma. Jag har alltid känt mig annorlunda på något vis, något som då gav upphov till känslor av att vara missförstådd och att det var något fel på mig. Att vara en känslig själ med ett starkt känsloliv trodde jag då var till min nackdel, då jag upplevde att min omgivning inte var förmögen att förstå mig och min känslighet. Något som resulterade i att jag gick emot mig själv och kämpade för att passa in, vilket var förödande för mitt inre välmående. 

Idag ser jag styrkan i min högkänslighet och låter alltid min själ leda mig i allt jag gör, det är då jag kan vara mitt autentiska jag. 

Hur hjälper jag människor?

Min mission är att vägleda andra själar att hitta hem i sig själva, kliva in i sin kraft och finna sitt livskall. 

Jag vägleder människor och sprider min kunskap via min egen livshistoria och intuitiva förmåga. Det här gör jag både via mina coachningssamtal, skriftliga avläsningar, självhjälpsmaterial och genom att inspirera människor via mitt skrivande och skapande där jag bland annat snart är färdig med min första bok om högkänslighet. 

Jag har även gått en utbildning som handlar om hur vi omprogrammerar vårt undermedvetna och använder oss av attraktionslagen för att skapa det liv vi är menade att leva. Den här kunskapen har fullständigt förändrat mitt liv, och nu vill jag hjälpa andra uppnå samma förändring i sig själva och i sitt liv.

Min vision

Jag tror jag på att se möjligheterna, inte problemen. Att se ljuset i mörkret genom att fokusera på lärdomar och själslig utveckling. Vår värld skapas ju utifrån hur vi själva väljer att se på den. Men vi glömmer lätt bort att se vad vi har att vara tacksamma över, istället så fastnar i det som är negativt och bristande i vårt liv. Detta skapar bara ännu mer av det som vi inte vill ha i vårt liv. Att vara sann mot sig själv, bygga upp sin självkärlek och jobba med acceptans är viktiga nyckelord för mig. Detta anser jag är svaret på den tomhet som många bär på - vi behöver sluta söka utanför oss själva, när svaret finns inom oss.