Dags att vakna. 

19.07.2018

Det är dags att väcka våra själar ur den dvala som hållit oss undan från verkligheten. För mycket distraktioner gör att vi tappar kontakten med vårt inre - så länge vi är fångade av bruset runt omkring oss, så kan vi inte vakna upp och finna sanningen om oss själva och om livet.
Vi har så mycket i våra liv som vi anser är viktigt, men de mest värdefulla stunderna är de där vi ger oss själva andrum att landa och tona in till vår själ. Det finns ingenting som får oss att känna oss mer levande och fria än när vi är ett med oss själva, eftersom där är vi i kontakt med vårt inre väsen och sanna element. 

När du tittar på dig själv, ditt liv eller din omvärld. Ser du då sanningen? Eller ser du en bild färgad av måsten, normer, fasader och förväntningar? 

Vi vet alla innerst inne vad som är sant, det är en känsla som vi alla bär på inombords. Problemet är att vi har för mycket som står i vägen och skymmer sikten, så det är upp till oss att rensa bort det som vi inte är menade att bära med oss. Vi behöver släppa taget om gammalt bagage som försvårar vår färd framåt i livet.

Tiden är inne för förändring nu. Vi bär alla på förmågan att skapa förändring och göra skillnad i världen. Drivkraften bakom detta är kärlek - kärleken till oss själva, våra medmänniskor och till världen i stort. Det finns ingen kraft som är starkare. 💛