Den nya tiden

17.08.2020

Vi befinner oss i en starkt transformerande tid just nu, då vi är i processen av att gå in mot en ny tid här på jorden. Därav är det mycket sår och mönster som behöver komma upp till ytan för att bearbetas och läkas, allt för att ljuset ska kunna få utrymme till att växa och frodas. Mitt i processen kan det dock lätt uppstå tvivel - är jag verkligen på rätt väg? Ska det kännas så här smärtsamt? Var jag inte färdig med detta mönstret? Tankar som är fullständigt berättigade, men som egentligen handlar om egot som försöker förstå vad som sker. Allt är dock som det ska.

Hur vi upplever det här skedet vi befinner oss i just nu beror helt på vart vi befinner oss i vår egen utvecklingsresa. För oss som är gamla själar, empater, högkänsliga och ljusarbetare så är vi väldigt känsliga för energier och känner in allting som sker runtomkring oss. Det är vår andliga utveckling som är det främsta syftet till att vi kom hit till jorden - att delvis stiga i vårt ljus, men också hjälpa andra själar att göra detsamma. Därav är det inte konstigt att vi behöver lägga mycket energi på att möta allt det som inte gynnar oss och hindrar oss att stå i vår fulla kraft.

Det är lätt att hamna i att börja ifrågasätta hur andra människor i vår omgivning, som antagligen inte bär på den här känsligheten, inte blir lika påverkade av det som sker och inte behöver gå igenom samma process. Men kom ihåg att dessa människor inte valt samma väg som dig, vi har alla olika syften här på jorden och det är din egna resa som är det viktiga. Ju mer du lägger ditt fokus där, desto mer utvecklas du. 

Med tanke på den tid vi lever i så är det inte en slump att så många tvillingsjälar återförenas just nu, då det främsta syftet är att utföra ett gemensamt ljusarbete som är menat att bringa mer villkorslös kärlek och ljus till jorden. Men för att kunna mötas och fullfölja vårt syfte så är vår egen andliga resa den viktigaste grunden, för det är så pass kraftfulla och omvälvande energier att vi kommer behöva den grunden att stå på för att hålla oss i balans och inte förlora oss i processen.

Det kan vara tufft att gå igenom allt detta på egen hand, och jag finns därför här för att ge stöttning och klarhet i den process du befinner dig i just nu, alltid med fullständig kärlek och inkännande förmåga 💚

Vid kontakt hör av dig till min mejl: ljuslangtan.se@hotmail.com 

Med ljus & kärlek

Lovisa 💫