Dolda gåvor

28.03.2024

Vi kan verkligen gå från livets djupaste dalar, till de högsta topparna. Det är lätt att se det som ett misslyckande eller bakslag när vi möter motgångar - men faktum är att dessa ofta kommer i form av dolda gåvor om vi är villiga att öppna ögonen för det.

Det enda problemet är när vi kämpar emot det som är, det är då vi fastnar där onödigt länge - istället för att faktiskt acceptera situationen och tillåta oss att känna allt vi behöver känna. Då kan vi släppa taget om den tunga energin, istället för att kapsla in den. Det är här insikterna får utrymme att växa fram och ett inre skifte kan ta form.

Men andra ord: Motgångarna kan i själva verket leda dig till de framsteg du längtar efter, eftersom du får syn på vad som inte fungerar eller får chans att läka något som du inte har velat möta - men som kommer att befria dig från onödigt lidande som du skapar för dig själv. Så se svackan som en möjlighet till transformation.

Vi behöver kontrasten i mörkret för att kunna uppleva ljuset. Allting hänger ihop. Det ena kan inte existera utan det andra 🤍🍃