Gudomlig vägledning

02.06.2017

Lär dig att tyda universums budskap och förstå dina änglars och guiders språk!

Att lära dig kommunicera med dina änglar och guider kan låta mer avancerat än vad det egentligen är, det är till och med så att många av oss gör det redan dagligen utan att vara medvetna om det. Vissa kanske förväntar sig att det innebär särskilda kunskaper eller begåvningar för att göra detta, men egentligen så finns denna möjlighet tillgänglig för alla som har intresset för det. Allt det egentligen handlar om är att vara uppmärksam och medvetet visa att du är öppen för kontakt, för när du aktivt söker efter tecken och svar, då kommer du också att finna dem. De finns alltid närmre än vad vi tror. Våra låt oss kalla det medarbetare på andra sidan, har alla möjliga kreativa sätt att nå ut till oss, och de väntar ivrigt på att vi ska bli mottagliga för deras budskap till oss. Men för att de ska kunna hjälpa oss, så behöver vi också var tydliga med att vi vill bli vägledda och ta emot deras hjälp.

Det är oftast sällsynt att vi tar emot meddelanden ifrån andra dimensioner på samma sätt som vi gör i den fysiska världen, även om det ibland också kan ske, kanske i form av en viskning i ditt öra. Men på vilka andra sätt kan vi ta emot dessa budskap? Listan kan göras lång, men jag tänkte att jag skulle räkna upp det jag har lärt mig om hur det kan ske. Till att börja med så behöver vi lära oss att bli bättre på att lyssna inåt. Om du är van vid att lyssna till din inre röst, som också innebär din intuition, så har du antagligen en tydligare kommunikation med dina änglar än vad är medveten om. För ofta så blir vi gudomligt vägledda genom att vi blir styrda åt ett särskilt håll, du kanske känner en dragningskraft till att börja göra något, såsom att ta upp ett gammalt intresse som du egentligen hade lagt på hyllan. Så det är viktigt att vi lyssnar till våra känslor och till det vi har lust till, för det kan vara våra andliga vägledares sätt att visa oss vilken riktning vi ska ta. 

Att lära oss finna en inre tystnad är grunden för att ta emot budskap, för när vi kan stilla våra tankar så är vi mer öppna för att ta emot information och komma fram till lösningar på problem som vi har funderat på. Det kan upplevas som att du själv kom fram till lösningen, men om den kommer till dig oväntat och plötsligt så är det stor chans att dina andliga guider har varit med dig. Våra guider kommunicerar nämligen ofta med oss genom att ge oss plötsliga idéer och insikter, eller genom vår magkänsla. Så vi behöver alltså öva upp vår förmåga till att lyssna inåt, utan att vi blandar in vårt intellekt. Men ofta så kan vi också få gudomlig vägledning just via våra tankar, men det kluriga är att kunna särskilja dina egna tankar ifrån vägledning uppifrån, så därför är det lättare när du har stillat ditt sinne. Men en tydlig indikation på att du är i kontakt med dina änglar och guider kan vara när du blir så där inspirerad, och allt egentligen som talar för ditt högsta bästa. Ett annat tips är också att medvetet börja konversera med dina vägledare i ditt huvud eller rakt ut, för då stärker du också kontakten och kan lättare få till dig saker.

Men vi fungerar alla olika och kan ha olika sätt att ta emot budskap - vissa kan känna av ett inre vetande. Det kan vara att du känner dig fullkomligt säker i vad som är ditt livskall, eller en förnimmelse om att du kommer att möta en speciell person. Det kan ha funnits med dig länge eller slå till plötsligt, som att du bara vet att någonting är helt rätt, eller helt fel. Detta är också i form av gudomlig vägledning. Ett vanligt sätt för änglar att kommunicera är genom siffror - det kan vara för att fånga din uppmärksamhet, eller att bekräfta en tanke som du hade just den stunden. Ofta så är det via jämna klockslag, där 11:11 sägs vara det kraftfullaste budskapet då det bland annat visar på ett andligt uppvaknande och kommande förändringar, men också ska belysa vikten av att vara närvarande och uppmärksam. Men siffror kan visa sig på så många andra sätt med, såsom på bilskyltar, ditt kvitto eller via sociala medier. Vad det har för innebörd kan vara personligt, men ett tips är att vara uppmärksam på situationen du befinner dig i när det dyker upp. Sedan så sägs olika siffror innehålla olika budskap, något som alltid går att ta reda på via internet. Allt som är återkommande - vare sig det gäller siffor, namn eller kanske en plats, är tecken till dig som du bör uppmärksamma och ta till dig på något sätt. Något som i alla fall är gemensamt för alla sifferkombinationer, är att det visar att du inte är ensam och att du är hörd. 

Just sociala medier är ett vanligt sätt som vi kan ta emot tecken på, det kan exempelvis dyka upp relevant information där för något som du gått runt och funderat på. Eller så är det något helt nytt som du inte alls tänkt på, men som fångar din uppmärksamhet. Det kan vara en uppmaning att det är något som du ska testa, såsom en speciell kurs eller kanske ett nytt arbete. Det finns egentligen inga gränser för vad budskapet kan vara, allt vi behöver är ett öppet sinne. Andra tillvägagångssätt är via tv:n eller genom musik. Det kan vara en speciell låt som återkommer i ditt huvud eller på radion, som då kan ha ett budskap till dig om du lyssnar på texten, eller så kanske låten associeras med något särskilt minne som du behöver plocka fram och begrunda. Vi kan också ta emot meddelanden ifrån djur, då djur kan ha olika symboliska betydelser. Ekorrar står exempelvis för att det är dags att släppa taget om det gamla, och börja bjuda in det nya. Fjärilar står för transformation och andligt växande, och även fåglarna har många olika betydelser beroende på vilken fågelart det är. Vita fjädrar är ett vanligt sätt för våra skyddsänglar att visa att de finns med oss och att vi har deras kärleksfulla stöd. Men vi kan också upptäcka fjädrar i andra färger längs vår väg, såsom svarta fjädrar, vilket visar att du utvecklas på ett andligt plan och att du är beskyddad, medan svartvita fjädrar tyder på en kommande förändring.

Vi behöver också vara uppmärksamma på vad som händer i vår omgivning, ibland kan vi få svaret på den frågan vi har ställt i form av andra människor som pratar med varandra. Det kan vara mindre detaljer, men som ändå får dig att le eftersom det är ett så lustigt sammanträffande. Du kanske hör någon prata om något som du precis har gått och funderat på, vilket kanske hjälper dig att komma fram till en viktig insikt som hjälper dig framåt. Detta kallas för synkronicitet, och innebär speciella sammanträffanden. Det är ofta situationer som får dig att stanna upp och som verkligen kan förbluffa en. Hur är detta möjligt? - är en fråga som ofta dyker upp. Det är lite som magi, om du frågar mig. Ett annat exempel kan vara något så enkelt som att du träffar på en person som du precis har pratat om eller tänkt på. Upplever du mycket synkronicitet i ditt liv så är det ett gott tecken - det brukar ofta ske när vi utvecklas mycket inombords och på ett andligt plan, och är som en bekräftelse på att du är på rätt väg och i en tid av förändring. När du har börjat hamna på din sanna livsväg, så brukar du känna det starkt inombords, men även universum brukar vara väldigt tydlig med att signalera det till dig på olika sätt för att du ska fortsätta gå på den vägen du har påbörjat. Synkronicitet är ett sätt, och innebär också att universum vill visa att allt är så mycket mer än det vi ser, och magin finns överallt. Det finns en mening bakom allt, och du är precis där du ska vara. 

Men vi behöver inte nödvändigtvis vara i ett vaket tillstånd för att ta emot budskap, det kan till och med snarare vara lättare för andevärlden att nå fram till oss när vi inte är medvetna om det. Därför så är meditationen en fantastisk möjlighet till detta, eller när vi sover. Anledningen till detta är att vi inte har vårt logiska sinne aktivt på samma sätt när vi sover eller är i viloläge. När vi kommer i en så djup avslappning som vi kan göra under meditationen, så släpper vi taget om vårt kontrollbehov. Vi ifrågasätter inte det vi får till oss, utan vi är väldigt öppna för allt som kommer till oss. Det kan exempelvis dyka upp inre bilder, eller så kanske du översköljs av en känsla av kärlek, vilket ofta brukar indikera att du har dina skyddsänglar nära dig. När vi sover så är vi helt bortkopplade ifrån vårt intellekt, så därför kan vi också lättare ta emot budskap via våra drömmar. Det är rätt så tydligt med tanke på hur konstiga drömmar vi kan ha under nattetid.. de är så långt ifrån logiska som vi kan komma, därför behöver vi ofta använda ett symboliskt språk för att förstå dem. Så var uppmärksam på vad du drömt under natten, för där kan du finna meningsfulla insikter.

Tänk också på att inte vara rädd för att önska dig saker och be om hjälp - och kom ihåg att du aldrig kan be om för mycket. Men du behöver däremot vara öppen för att det kanske inte kommer att ske så snart eller på det sättet som du har tänkt. Oftast har våra änglar och guider ett helt annat sätt att se på saker än vad vi själva har, och kan se vägar och tillvägagångssätt som vi inte själva har förmågan att uppfatta. De har hela bilden framför sig, medan vi själva lägger pussel och ibland kan ha svårt att förstå vad som är det bästa sättet att komma dit vi önskar. Vi har en tendens att se ur ett begränsat perspektiv, medan våra änglar och guider bara ser möjligheter. Men vi får alltid den klara och fullständiga bilden i efterhand, och då brukar det mesta falla på plast och du förstår i efterhand varför du var tvungen att gå de vägarna för att komma dit du är idag.