Hitta hem

09.04.2024

Längtar du efter att hitta hem? 🤍

Det har aldrig handlat om det yttre skiftet, utan snarare om att följa själens stig som leder dig till ett inre skifte. Steg för steg, så hittar du hem.

Ju mer vi fäster blicken i det yttre, desto mer tappar vi kontakten med vårt inre. Livets lärdom som kan återbesöka dig, tills du förstår det på djupet. För när du verkligen förstår det, så kommer din upplevelse av dig själv och livet att skifta.

När du funnit ljuset och fullkomligheten inom dig så inser du att du inte längre behöver leta utanför dig själv för att känna dig hel. Det är inte meningen att livet ska vara en kamp och ett evigt jagande, och det slutar att bli det tills du inser att allt finns inom dig.

För att finna vem du är på djupet behöver du göra en inre resa, som ibland kan innebära mer egentid och introspektion än vad du är van vid. Det är så viktigt att distansera sig från andras uppfattning av dig eftersom de ofta är begränsande och bara utgör ett fragment av den du är. Vi bär ofta på så många masker och roller att vi lätt kan uppleva en identitetsförvirring. Vem är jag bakom allt detta?

En viktig del av att hitta hem till dig själv är att möta ditt "inre mörker" - att läka gamla själsliga sår. Du behöver bli vän med det och inse att det inte är farligt, för att kunna rensa ut det gamla, det vill säga allt som du tidigare har identifierat med ditt falska jag - för att kunna bereda plats för det nya, nämligen ditt sanna jag.

Det kan låta motsägelsefullt och förvirrande, men mörkret är faktiskt vägvisaren till ljuset inom dig ✨