Livscoachningssamtal

09.08.2022

Jag har samlat mycket kunskap och insikter genom min egen inre resa, men det jag länge har saknat har varit konkreta verktyg för att arbeta med mig själv på ett djupgående plan och inte falla in i gamla omedvetna mönster som begränsar mig. Det är som att någonting har fattats och att jag känt mig fast, att jag vill komma vidare. Det här en känsla många upplever - att vi fastnar i att tänka, känna och agera på samma sätt som vi alltid gjort, därav sker det ingen förändring i det yttre. Det kan vara att vi hela tiden prokrastinerar och kommer med olika ursäkter för att inte tag i sådant vi egentligen vill göra, och ursäkterna kan kännas vettiga, men innerst inne finns det en djupare orsak. 

Även om jag har läkt många sår, så har jag fortfarande hållit fast i programmeringar i det undermedvetna som präglat mig ända sedan jag var litet barn. Och enda sättet att förändra dessa är genom att medvetandegöra dem, och att skapa nya. Du kan till exempel vara programmerad till att tro att du måste kämpa för att komma dit du vill, att du inte ska sticka ut ur mängden, eller att du ska nöja dig med det du har annars är du otacksam vilket gör att du aldrig vågar sträva efter mer. Eller så kanske du har en djupliggande tro att du inte är värdig kärlek, vilket i sin tur blockerar dig från att finna den. 

När jag blev medveten om detta så var det som att den saknade pusselbiten äntligen föll på plats. Som att alla dessa begränsningar och barriärer jag satt upp för mig själv, endast fanns i mitt sinne. Insikten om hur vi skapar allt i vårt sinne var som en stor aha-upplevelse för mig. Jag hade ju hört om attraktionslagen tidigare, men aldrig förstått den på ett djupgående plan och kopplingen till vårt undermedvetna. Det är det här jag numera arbetar med i mina livscoachningssamtal, och där kan vi tillsammans sätta upp mål för att hjälpa dig framåt i rätt riktning, enligt din själs längtan. 

Känner du igen dig? Vill du få värdefulla verktyg med dig för att komma vidare och medvetandegöra gamla programmeringar som begränsar dig, finna din inre kraft och skapa det du verkligen önskar?

För att få mer information kontakta mig på knappen nedan:

Eller boka tid här: