Människors speglingar

11.01.2018

Tänk om vi kunde glädjas åt varandra mer - att vi kunde se att andras lycka och framgångar även är vår egen. För när du ser andra uppnå sina drömmar, så är det menat att visa dig att det kan även du. Det är menat att inspirera och motivera dig, och tända din inre glöd. Inte att trycka ned dig, för att du kanske inte har kommit dit än. 

Om du ser lyckliga kärlekspar runtomkring dig, så är det för att visa att kärleken finns överallt. Att du är älskvärd och värdig att få uppleva kärlek i livet. Inte för att visa att du är ensam, en känsla som lätt kan dyka upp när man går där alldeles själv. Men det har ju precis det motsatta budskapet, för den känslan fanns hos dig redan innan. Och då vill kärleksparen visa "det här är du en dag, ge inte upp". 

Universum vill aldrig straffa oss eller visa oss brister, tvärtom. Det vill visa oss vad vi har, och alla möjligheter som vi har framför oss. Men det är upp till oss hur vi väljer att se på det som sker utanför oss. Vi har alltid ett val, och kan välja att antingen se allting ur en positiv synvinkel, eller ur en negativ. Men det är oavsett alltid menat att lära oss något och få oss att utvecklas, så att vi kan uppnå alla våra innersta önskningar. 

Så försök att se att allting som alla andra har är en spegling av dig - du har samma potential som alla andra. Det enda som skiljer är huruvida du tror på det. Om du tror att du kan, eller känner att du är värd det. Och glöm inte att den största skatten i livet är du själv, så se till att vårda den 💜