Skriftlig avläsning

03.02.2023

Hur fungera mina skriftliga avläsningar?

Det är många som är nyfikna på hur det egentligen fungerar med mina skriftliga avläsningar och därför tänkte jag tillägna ett inlägg för en djupare inblick ✨

Allting började med mitt andliga uppvaknande sommaren 2016 som öppnade upp en helt ny värld för mig där jag upptäckte nya förmågor, och jag har sedan dess ägnat mig åt att vägleda vilsna själar som i många fall känner igen sig i min resa och det jag skriver om. Jag tror mycket på attraktionslagen och att vi dras till vissa människor och energier av en anledning, och för mig handlar mycket om lärdomar och speglingar av oss själva.

Jag har antagligen alltid haft den här intuitiva förmågan i viss mån, eftersom det alltid kommit väldigt naturligt för mig att läsa av människor och energier ända sedan jag var liten. Men när jag gör mina skriftliga avläsningar är det på ett mycket mer djupgående plan där jag aktivt tonar in på människors energier via en bild eller ord. Det är som ett flöde av information som strömmar in via mitt kronchakra (toppen av mitt huvud) - och här är det viktigaste att släppa intellektet och ha tillit till det som vill komma fram.

Med handen på hjärtat kan jag fortfarande ha svårt att sätta ord på hur allt kommer till mig, och för mig har det varit en resa att våga visa upp och vara stolt över mina förmågor, speciellt inför människor som inte är öppna för det som är "utanför ramarna" och är svårare att ta in på ett intellektuellt plan.

Men jag är även nyfiken på dig: Är du medveten om dina gåvor och vågar du stå för dem?
För dig som vill veta mer och beställa en avläsning kan du göra det här: