Nyhet - samtal i naturen

06.06.2020

I dessa turbulenta tider och utmanande energier som vi befinner oss i just nu så är det viktigare än någonsin att ha någon att få stöd hos genom att ventilera ut alla tankar och känslor som dyker upp, men också att slippa känna sig ensam och isolerad i sin situation. Jag är väl införstådd med att många upplever känslor av förvirring, tomhet och rädslor just nu och kämpar för att ta sig igenom det här skiftet vi går igenom. Inte minst högkänsliga människor och ljusarbetare som möter ständiga utmaningar i att stå i sitt ljus och transformera gamla begränsande mönster.

Därför vill jag bidra på mitt sätt i allt detta för att fungera som en vägvisare och trygg punkt för dig som behöver stöttning och klarhet i det du befinner dig i just nu. Samtalet kan dock innefatta vad du än går igenom och behöver stöd inom - såsom inom det andliga, relationer eller din livsväg framåt. Då naturen har en otroligt läkande kraft och kan hjälpa dig att grunda dig själv i de rådande energierna, samt hjälper dig att sätta ord på vad du tänker, känner och behöver, så känner jag att kombinera samtal med naturens energier kommer skapa en väldigt fin och välbehövlig balans.

Så vad sägs om att följa med mig på en promenad för att hämta ny kraft, nå större klarhet och hjälpa din läkningsprocess? Jag befinner mig i Halmstad, och promenaden kan ske antingen i skogen eller vid havet. Det fungerar även lika fint att vi sätter oss på lämplig plats ute i naturen, där vi får vara i lugn och ro. Det fina med Halmstad är att det finns oändligt med vacker natur, så det vore synd att inte utnyttja den för vårt välmåendes skull och inspireras till att upptäcka ännu mer av den. Självklart så tar jag även hänsyn till den rådande situationen och vi håller vårt avstånd för att inte ta några risker. Promenaden varar under ungefär en timme, och din insättning för detta är 650 kr och överförs innan mötet äger rum.

Låter det som att detta kan vara någonting för dig? Skicka i så fall iväg ett PM här eller till min mejladress: ljuslangtan.se@hotmail.com. Där kommer jag att berätta mer och vi kommer tillsammans överens om tid och datum som passar.

All kärlek till er! 💚