Sprid ditt ljus!

04.10.2020

Begränsa eller förminska aldrig ditt ljus för att slippa göra andra obekväma. Många är rädda för att ljuset ska lysa på en, eftersom det innebär att man behöver möta det som ännu inte är läkt inom en. Alla brister, gömda sårade känslor och rädslor blir i ljusets klara stråle uppbringade till ytan för att omfamnas. Detta är egentligen en vacker gåva som du är menad att sprida för att mänskligheten ska vakna upp ur sin slummer och finna sitt eget ljus inom sig. Men alla är dock inte redo för detta, eftersom det innebär en smärtsam och utmanande process. Vissa vill stanna i det trygga och fortsätta blunda, och kanske inte är redo förrän senare i livet.

Det är detta som många ljusarbetare kan få erfara i mötet med andra människor - det är som att det både finns en dragning och en rädsla för ljuset. Vissa sugs som magneter till ljuset och kanske till och med klamrar sig fast vid det, medan andra direkt vänder om. Det beror helt på vart den personen befinner sig i sin utveckling eller har för livsväg framför sig. I många fall kan det som till en början är en dragning skifta över till flykt, då ljuset helt enkelt blev för kraftfullt. Därför kan en del ljusarbetare ibland få acceptera och leva med att den connection eller djupa kontakt som en gång funnits med en annan själ avtar, eller att människor du försöker hjälpa inte kan ta emot den djupa visdom du har att erbjuda. Du kan aldrig möta någon annan djupare än du mött dig själv, och du kan heller inte ta in insikter som du inte är redo att omfamna än. 

MEN, oavsett så sprider sig ljuset så som det är menat. Det finns springor som ljuset ändå kan ta sig igenom, och det lämnar alltid ett avtryck. Inte minst så finns det nu fler själar än någonsin som är redo att möta ljuset inom sig, då vi ur ett globalt perspektiv genomgår en större uppvakningsprocess just nu. Med detta vill jag säga till er alla: Fortsätt sprida ditt ljus!