Starka energier

23.09.2019

Det är en väldigt påtryckande och stark energi just nu som kan påverka oss på olika sätt och skapa någon form av känslostorm. Det kan dra fram känslor såsom frustration, irritation och en förstärkt sårbarhet, men samtidigt en stor drivkraft. Det kan vara en jobbig och rörig energi att hantera då det får oss att känna oss otåliga, samtidigt som intensiteten i energin kan skapa en trötthet. Så vi kan känns oss lite förvirrade just nu och vet inte riktigt vilket ben vi ska stå på. Samtidigt så är det en kraft som trycker på.
Men det ligger en djupare mening bakom. 

Det är en positiv kraft som handlar om att ge oss den knuff vi behöver för att komma framåt, och då behöver vi också släppa gamla mönster. Vi kan inte gömma oss längre för den förändring som kallar på oss, och för den vi på djupet är. Det kanske är dags att ge oss helt hän till vårt livskall, och att sluta gömma oss och leva i rädsla.

Men det handlar också om att tillåta oss att få utlopp för och känna våra känslor. Att på ett eller annat sätt agera, och inte fastna i stagnation. Det är dags att följa den brinnande känslan innanför vårt hjärta. Och det känns i den rådande energin att många känt sig stillastående och haft svårt att komma till skott. Som att många väntat på den rätta tidpunkten. Jag får upp känslan av att stampa med foten i marken och säga "nu får det vara nog!", det är dags för en förändring nu. Om du känner det så ska du lyssna till det. Det är viktigt att vara lyhörd för när energin styr åt ett visst håll.

Men tänk också på att det inte behöver vara yttre förändring. Det kan handla om att ta av locket på dina känslor, och göra en självrannsakan. Som en inre transformation. Så använd den energin som råder just nu, våga närma dig den och ta reda på vad den vill säga just dig. Oavsett så finns det en dold gåva bakom, som handlar om att leva i sanning.