Trons kraft

31.01.2022

Vad har du för tro? Tror du på att allting du drömmer om är möjligt för dig? Tror du på att du är värdig den kärlek du längtar efter? Eller snarare, tror du på dig själv? 

Allting ligger i vår tro. Det är när vi tror på livets magi som vi också blir mottagliga för att se den - när du ser magi i det lilla så skapar du även magi i det stora. Det vi fokuserar på är det vi får mer av och det handlar om att vi behöver förstå det här på ett undermedvetet plan så att vi kan leva utefter det, det blir då inte bara sanningen i vårt sinne utan påverkar hela vårt energifält. Kan du föreställa dig vilken vacker värld vi skapar när vi är i en känsla av tacksamhet, där vi är fria och inte tillåter oss begränsas av våra rädslor och tvivel? 

Om vi inte tror på att saker är möjliga för oss så kommer vi inte börja vandra den vägen eller ens försöka blicka åt det hållet utan bli fast på samma plats. Det är som att ha ett begränsat synfält där vi bara kan se en viss riktning, den som är förankrad med vår världsbild. Din tro blir en direkt spegling i din verklighet. 

 Så vad ser du? Tänk om du på djupet förstod vilken potential du bar på - vad skulle då vara möjligt? Vad längtar du efter att skapa? Upplever du att det ligger för många rädslor i vägen för att du ska våga ta steget? Kom då ihåg att rädslor är till för att övervinnas, och din inre kraft är starkare än rädslan när du ger utrymme för den att börja växa 🤍