Uppstigningen

19.10.2021

Hur mår du, kära själ? 🧡

Det är många som känner sig vilsna just nu - en vilsenhet i stora, livsviktiga frågor såsom vem du är på djupet, ditt livssyfte eller vad som är din menade väg framåt. Vilsenhet är en känsla som ofta uppstår när vi genomgår mycket transformation och förändring, såväl på ett yttre som inre plan. Det betyder att det är mycket som behöver komma upp till ytan och det bästa vi kan göra är att följa med i processerna. Precis där du är i nuläget är där du ska vara, oavsett vad du går igenom finns det en mening med det. 

Transformation är något som både tar tid och energi, därför är det så viktigt att lyssna till behovet av vila och inte kämpa emot för mycket. Speciellt om du har problem med att tillåta dig att släppa på kraven och ta hand om dig själv - att vila är ett sätt att visa dig självkärlek. Därför är det många som känner sig enormt trötta just nu, det är en del av utvecklingen och uppstigningen vi går igenom och det är energimässigt intensiva tider för känsliga själar.

Berätta gärna för mig - vart befinner du dig i din utvecklingsresa just nu? Vill du ha hjälp med att få mer klarhet och förståelse i din utvecklingsprocess? Det är viktigt att se att vi inte är ensamma på vår resa och att det är okej att ta emot en hjälpande hand längs vägen. Lämna en kommentar och dela med dig - eller skicka ett mail till mig på: lovisa@ljuslangtan.se

Med kärlek,

Lovisa