Vårt hjärtas längtan

15.11.2021

Så många lever sina liv i motstånd med en undermedveten tro på att livet är menat att vara en kamp, men när vi upplever att allting känns kämpigt så har vi också lämnat kraften utanför våra händer. Då känns det som att livet sker mot oss, och inte för oss. När vi blir styrda av vår rädsla blir inte livet lustfyllt - vi tenderar då att enbart följa måsten och vad som förväntas av oss, i en rädsla för vad andra människor ska tycka om oss och vårt liv. Då kan vi inte leva vårt liv i sanning och utifrån vårt hjärtas längtan, istället känner vi oss vilsna och kanske upplever livet som grått och meningslöst. 

Det är meningen att vi ska ägna oss åt det som vi älskar för det är där vi kommer i kontakt med vår inre kraft och låga. Men det är så lätt att glömma detta eftersom vi har så många programmeringar där vi fastnar i begränsande tankesätt. Det kan vara att vi förminskar våra förmågor, intalar oss att vi är otillräckliga eller att det inte är möjligt eller realistiskt att skapa det liv vi längtar efter. Ser du på livet med en känsla av brist, eller en känsla av möjligheter och överflöd? 

När vi är fokuserade på vad vi saknar så är det också det vi skapar mer av - men när vi istället lägger energi på det som livnär vår själ får vi också tillgång till mer kraft, lust och glädje. Då hamnar vi mer naturligt i vårt flow och saker kan komma till oss istället för att vi behöver jaga efter det. Vad väcker ditt inre - kanske att dansa, måla, möta likasinnade människor eller att utvecklas? Ger du utrymme till detta, eller kommer egot med ursäkter till att inte göra det? När vi väl blir medvetna om detta så har vi tagit det största och viktigaste steget. 

Vill du ha hjälp med att hitta ditt livskall, belysa begränsande tankesätt och hur du kan skapa en tillvaro som känns meningsfull och glädjefylld? 👇