Drömmer du om att starta eget företag?

22.04.2024

Samarbete med Envisare AB🤍

Skulle du vilja ta del av en onlinekurs där du steg-för-steg får lära dig hur du startar upp och driver ditt eget företag på ett lönsamt och enkelt sätt? 

Då är det här till dig 🙏

Det var inte förrän jag startade mitt eget företag som pusselbiten föll på plats och jag hittade hem, för det är just den där friheten jag har saknat. Friheten att jobba med det som får hela min själ att sjunga och blomma ut, friheten att bestämma mina egna arbetstider och vart jag jobbar, friheten att ta hand om mig själv och min hälsa när jag behöver det. 

Men det är lätt att hindras av dina rädslor - jag har kommit i kontakt med många som drömmer om att starta eget företag, men som håller sig själva tillbaka för att de inte vågar eller fastnar i HUR. Jag ska vara helt ärlig och säga att när jag startade mitt företag, så hade jag inte mycket kunskap som backade upp mig, vilket också inneburit mycket mer kämpande och förvirring. 

Men grejen är att det här är en trosföreställning som gör att vi inte vågar ta steget eller gör företagandet jobbigare för oss själva än vad det behöver vara. Hela den här kursen handlar om att göra det enklare för oss själva och ge oss den nödvändiga kunskapen vi behöver för att lyckas, och Melisa som skapat kursen är verkligen en förebild i detta. 

Du tar dig igenom alla stegen i din egen takt och har tillgång till materialet så länge du vill och behöver, och jag kommer att erbjuda en egen bonus om du köper kursen via min personliga länk.  


Så varför väljer jag att hjälpa Melisa sprida den här kursen? Jag brinner för att hjälpa människor att kliva in i sitt livskall, leva ett liv i frihet och gå sin egen väg, och det här är en väg att bidra till det.

Klicka på knappen nedan för att kontakta mig och få veta mer om kursen 👇


Du har ingenting att förlora, bara att vinna. 

Det är dags att gå in i din kraft nu! ✨