Drömmer du om att starta eget företag?

21.08.2023

Samarbete för kursen noll till koll!

🤍 Drömmer du om att starta eget företag men är osäker på hur du ska gå tillväga?

🤍 Har du redan ett företag som du kämpar med och behöver hjälp med att lära dig grunderna för att lyckas? 

🤍 Känner du dig som fågeln i buren och längtar efter mer frihet och att styra dina dagar precis som du vill?

🤍 Har du en passion eller livskall som det är dags att ta dina första steg mot?

I så fall är detta till dig. 

Det var inte förrän jag startade mitt eget företag som pusselbiten föll på plats och jag hittade hem, för det är just den där friheten jag personligen har saknat. Friheten att jobba med det som får hela min själ att sjunga och blomma ut, friheten att bestämma mina egna arbetstider och vart jag jobbar, friheten att ta hand om mig själv och min hälsa när jag behöver det. 

Men det har för den sakens skull inte alltid varit en enkel resa och det är lätt att bli vilsen, överväldigad och förvirrad. Jag hade verkligen behövt någon som höll mig i handen och fått mer kunskap i vad det innebär att driva ett företag, för om det är något vi kan fastna i så är det HUR. Detta har skapat en längtan i mig att hjälpa fler kliva in i sin kraft, gå sin egen väg och skapa det liv de drömmer om och en väg är via det här samarbetet med Melisa som är en förebild för många.


Därför gör det mig så glad att berätta om onlinekursen "noll till koll" som innehåller allt du behöver veta för att starta upp och lyckas med ditt företag! Du tar dig igenom stegen i kursen i din egen takt om du vill och har tillgång till materialet så länge du vill och behöver. Du har en mentor, fantastiska Melisa, som finns där för dig genom processen då du kommer få delta i en 10-veckors gruppcoachning som självklart är frivillig för att ställa alla dina frågor. Du kommer även få tillgång fantastiska bonusar i form av gästföreläsningar, jag kommer dessutom själv att erbjuda en egen bonus om du köper kursen via mig - så se till att kontakta mig för att veta vad det är och få tillgång till den.

Idag stänger portarna för anmälan till kursen så passa på att hoppa på möjligheten nu! Det kommer att finnas möjlighet att köpa den i vinter igen men då utan bonusarna och gruppcoachningen 🤍


För att köpa kursen och läsa mer kan du klicka på knappen nedan med min personliga länk 👇

Du har ingenting att förlora, bara att vinna. 

Det är dags att gå in i din kraft nu! ✨