Vilsenheten

12.12.2022

Det är i det inre stilla rummet som vi kan höra vår själs röst och känna närvaron av vår egen energi. Det är här vi lär känna oss själva bakom allt annat och lär oss skillnaden mellan vad som är vårt sanna jag, och vad som är den bild vi visar till vår yttre omvärld. Det är så mycket vi tar på oss och identifierar oss med genom livet som inte är vår sanna essens - roller, koncept och förväntningar, som vi ofta finslipat för att passa in i vår omvärld. Något som framförallt blir en inre konflikt för dig som alltid känt dig annorlunda. 

Vilsenheten är en gåva. Det är egentligen när vi inser eller erkänner att vi är vilse som vi kan påbörja resan hem, det är då vi börjar sträva mot en ny riktning och faktiskt lägger ned arbetet på att lära känna oss själva. När jag fick mitt andliga uppvaknande var det som att min själ vilat i dvala och att sikten varit skymd, tills slöjan plötsligt drogs bort och allt som inte var jag kom upp till ytan för att släppa taget om. Rädslor, sorg, otillräcklighet, begränsande mönster där framförallt ett tankemönster var återkommande: "Det finns ingen som kan förstå mig, jag passar inte in i den här världen". 

Kan du relatera till den här trosföreställningen? Jag vet att jag mött många som tänker så här, och det är en falsk illusion som håller dig tillbaka. Det är som att du redan bestämt dig att det inte går och inte lämnar utrymme för att på riktigt lära känna dig själv, det är en bristande självkärlek och ett motstånd till oss själva. Det är det här den inre resan handlar om för mig: Att släppa taget om det som står i vägen för att du ska kunna stå stark och stråla i din kraft. 

Känner du igen dig eller vill ha hjälp på din inre utvecklingsresa? Kontakta mig på knappen nedan så hjälper jag dig vidare 🤍