Ditt livsuppdrag

09.03.2022

Känner du dig vilsen och vill få reda på vad ditt livsuppdrag är här på jorden? 

När vi känner oss som mest vilsna så är det lätt att glömma bort all visdom vi bär inom oss, och att den här visdomen ofta kommer just från när vi är i ett förvirrat tillstånd. För det är ju här vi utvecklas och hämtar insikter. Bär med dig att du känner dig vilsen för att du leds till klarhet. Ur tomheten finns det utrymme för att nytt ska slå rot och växa. Om vi redan skulle känna oss fulländade, så skulle det inte finnas något mer att fylla oss med. Varför skulle vi då befinna oss här på jorden? 

Vilsenheten kan orsaka en känsla av att inte ha en riktning i livet, men även om vi inte kan se den, så rör vi oss framåt mot något. Du kanske inte vet vad det är och det kanske inte manifesterats i fysisk form än, men det sker någonting inombords, vilket känslan av förvirring är ett tydligt tecken på. Om vi bara kan vila i ovissheten samtidigt som vi vattnar vårt inre för att det ska blomstra, så kommer klarheten infinna sig. Om du bär på en känsla av att du kommit hit till jorden för ett högre syfte så kommer det här med all sannolikhet ske, eftersom du behöver utvecklas på ett personligt plan och göra en inre resa först. 

Då min stora drivkraft är att plocka fram människors potential, förmågor och finna sitt livskall för att kunna sprida sitt ljus till omvärlden, så har jag utformat en ny skriftlig tjänst där jag går på djupet för att fånga upp vad du kom hit till jorden för att göra, vilka blockeringar som står i vägen för dig att komma dit och lärdomar som du behöver få till dig gällande ditt livskall. Boka via knappen nedan 👇🏻