Kurs i eget företag

Skulle du vilja ta del av en onlinekurs där du steg-för-steg får lära dig hur du startar upp och driver ditt eget företag på ett lönsamt och enkelt sätt och utifrån dina egna villkor?

Det var inte förrän jag startade mitt eget företag som pusselbiten föll på plats och jag hittade hem, för det är just den där friheten jag har saknat. Friheten att jobba med det som får hela min själ att sjunga och blomma ut, friheten att bestämma mina egna arbetstider och vart jag jobbar, friheten att ta hand om mig själv och min hälsa när jag behöver det.

Men det är lätt att hindras av dina rädslor - jag har kommit i kontakt med många som drömmer om att driva eget företag, men som håller sig själva tillbaka för att de inte vågar eller fastnar i hur. Jag ska vara helt ärlig och säga att när jag startade mitt företag så hade jag inte mycket kunskap som backade upp mig, vilket också inneburit mer kämpande och förvirring än vad det behöver vara. Det här är anledningen till att många inte vågar starta eget företag.

Om kursen: Noll till Koll

Så den här kursen handlar om att göra det enklare för oss själva och ge oss den nödvändiga kunskapen vi behöver för att lyckas, och Melisa som skapat kursen är verkligen en förebild i detta. Därför vill jag sprida vidare den här kursen för att hjälpa själar som likt mig vill livnära sig på sitt livskall och gå sin egen väg.

Det bästa är att det finns ingen tidspress alls - du kan börja när du vill, ta dig igenom alla stegen i din egen takt och har tillgång till materialet så länge du behöver.

Min bonus 🤍

Om du köper kursen via min personliga länk så kommer jag dessutom att erbjuda en bonus där du får med dig en arbetsbok med både kunskap och verktyg för att jobba med ditt mindset - vilket enligt mig är den viktigaste biten. Där får du bland annat hjälp med att hitta ditt livskall, hur du skapar det liv du drömmer om och släppa taget om begränsande programmeringar.

Vill du veta mer om kursen?

Klicka på knappen nedan för att få svar på alla dina frågor och köpa kursen via min länk 👇


Kontakta mig i formuläret nedan för att få din bonus skickad till dig på mailen 🤍

Du har ingenting att förlora, bara att vinna. 

Det är dags att gå in i din kraft nu! ✨