Mina tavlor 

- Tavlor till försäljning -


Låt dig fångas av naturens skönhet och magi, inte bara när du är ute i naturen, utan även i ditt hem. Låt tavlorna inge ett lugn i din själ, och ge mer färg till din vardag. Låt det bli en påminnelse om att stanna upp, och bli mer förankrad i nuet. För mig så är ingenting jag gör halvhjärtat, utan alla bilder är tagna med kärlek och omtanke, och jag hoppas att detta även ska nå fram till köparen. Kanske kan det tända en gnista inombords, en lust till att fånga livets magiska ögonblick och njuta mer av det vackra som vi dagligen omges av, men tenderar att gå miste om. 

Följande tavlor är endast en början på vad jag kommer att sälja, och det kommer att komma många fler tavlor med andra motiv, i annan storlek och i form av andra produkter längre fram beroende på hur stort intresset är. Det finns även möjlighet till att beställa hem andra av mina bilder som tavla (Fotoalbum), om det är någon särskild som du har fastnat för och gärna vill ha i ditt hem.


En liten demonstration på hur det kan se ut med en av mina tavlor i ditt hem:

Priser:

1 tavla med ram - 500 kr (just nu 350 kr)

2 tavlor med ram - 900 kr

1 bild utan ram - 300 kr (just nu 150 kr)

2 bilder utan ram - 500 kr

Storleken på bilderna är cirka 20x30 cm (A4). Ramen är cirka 32x42 cm. 

Betalning: Via swish, alternativt banköverföring. Frakt tillkommer.

Obs! Erbjudande just nu: Eftersom det bara är början av detta projekt så får du 150 kr rabatt på en valfri tavla eller bild som ny kund, vilket innebär att du får köpa en tavla till priset av 350 kr eller enbart en bild för bara 150 kr! 

Är du intresserad av att köpa någon av mina tavlor? Skicka i så fall ett meddelande till mig på:

 ljuslangtan.se@hotmail.com

eller